×
Een zakelijke coach spreekt in een camera tijdens het opnemen van een vlog, omringd door professionele videoapparatuur, belichting en een microfoon, gericht op het creëren van aantrekkelijke videocontent voor een zakelijk publiek

Hogere vindbaarheid en meer zichtbaarheid met video

Videocontent laten maken

Online videocontent heeft een oneindig groot potentieel bereik. Iedereen met toegang tot internet kan in theorie een gebruiker zijn van jouw diensten. Een dagelijkse of wekelijkse videopodcast creëert een vaste groep fans en klanten, en een filmpje op YouTube kan viral gaan – met zakelijk succes als gevolg. Wij helpen je graag bij het maken van online videocontent die jouw doelgroep bereikt en aanspreekt.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

interview studio instructie video camera filmset achter de schermen tiktok videocontent

Boven het maisveld

YouTube als zoekmachine

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, maar wordt op de voet gevolgd door YouTube. Veel mensen zijn visueel ingesteld en lezen geen of weinig teksten. Het is daarom slim om in te zetten op videocontent op YouTube. Een YouTube-filmpje zorgt ervoor dat bezoekers langer op je website blijven en daarmee scoor je punten bij Google.

Videocontent kan ook op andere platforms worden geüpload en gedeeld. Onder meer LinkedIn, Facebook, TikTok en Instagram zijn populair. Wij maken niet alleen de videobeelden, maar helpen ook om deze strategisch in te zetten op het wereldwijde web.

Offerte aanvragen of neem contact op

coach spreker vlog videocontent inspiratie kennis delen video

Niet alleen vermaak

Nuttige video’s

Iets wat steeds populairder wordt, zijn de zogeheten how to-video’s, ook wel instructiefilms genoemd. Denk aan een pannenkoekenhuis dat video’s maakt met de uitleg om zelf de lekkerste pannenkoeken te bakken. Of een schilder die tips geeft om zelf kleine beschadigingen bij te werken. Mensen worden zelf steeds slimmer en zelfstandiger. Door je doelgroep op te leiden, zullen ze ook eerder inzien wanneer ze écht een professional moeten inhuren. En wanneer ze dan al meerdere malen door jouw instructievideo’s zijn geïnstrueerd, is de kans groter dat ze jou inschakelen wanneer ze het hele huis moeten schilderen of met de hele familie pannenkoeken willen eten. Iets weggeven wordt altijd beloond.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld van videocontent

Bekijk alle cases

personeelwerven werken bij vacature werving videocontent film aantrekkelijke bedrijfscultuur carrièrekansen dynamische presentatie inspirerende werknemersverhalen

De keuze is reuze

Toepassingen van videocontent op het web

Voor bedrijven maken we vaak bedrijfsfilms, maar ook andere vormen van video’s zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een videopodcast waarmee je een groep geïnteresseerden aan je kunt binden. Podcasts zijn gericht op informatieoverdracht. Andere creatieve manieren om video in te zetten: vlogs, wervingsvideo’s en klantreviewvideo’s. Ook voor animaties en webinars kun je bij ons terecht. Benieuwd naar welke vorm van videocontent past bij jouw bedrijf of organisatie?

Offerte aanvragen of neem contact op

filmset product videoshoot lampen achter de schermen FS7 Sony camera slider studio opname belichting apparatuur crew actie regisseur cinematografie professioneel camerawerk dynamische shots opnameproces productpresentatie visuele storytelling

De kracht van herhaling, de kracht van herhaling…

Content recyclen: bereik meer met hergebruikte videocontent

Videopodcast’s en webinars zijn uitermate geschikt voor het maken van korte snippets (video’s) voor social media. Platformen zoals TikTok, Snapchat en Instagram zijn gemaakt voor korte inspirerende en boeiende videocontent. Wanneer je een podcast of webinar laat op knippen in korte behapbare stukjes van circa 30 seconden, bereik je een nog grotere doelgroep met jouw boodschap.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op