Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Waarom een videoregistratie van je congres?

×
Ga terug naar het overzicht
congres seminar symposium videoregistratie spreker filmen opname

Tijdens een congres gebeurt er van alles. Misschien wel iets té veel. Vaak overlappen de onderdelen van het programma elkaar en kan een bezoeker niet alles bijwonen. Wellicht is een videoregistratie van jouw congres de oplossing? Daarnaast kun je ook alle gemaakte opnames gemakkelijk gebruiken als content op je website. In deze blog lees je meer over de voordelen van het laten filmen van jouw congres.

Content in overvloed

Tijdens een groot congres wordt er misschien wel voor 20 uur aan informatie verteld. Gemiddeld is dit bij eendaagse congressen zo’n 5 a 6 uur. Al deze informatie wordt maar één keer gebruikt: tijdens de presentatie zelf. Zonde! Er is namelijk véél meer mogelijk wanneer je deze informatie opneemt; dan kan je alle gemaakte opnames hergebruiken en omzetten in behapbare video’s. Als je dit slim aanpakt, kan je hieruit een grote hoeveelheid videocontent genereren en vervolgens delen op social media.

Aftermovie van het congres

Ook kun je een mooie aftermovie laten maken van het hele congres. Deze aftermovie kan bijdragen aan de promotie van de volgende editie. Wij verzorgen onder andere aftermovies voor beurzen. Deze korte video’s geven een goed overzicht van de gebeurtenissen en zijn leuk voor de bezoekers. Ook mogelijk nieuwe bezoekers van volgende edities zullen deze video bekijken.

Onderschat de mogelijkheden van een livestream niet

Naast het registreren van jouw congres kunnen wij ook een volledige livestream verzorgen. Wij livestreamen voor bedrijven in verschillende branches en hebben veel ervaring. Een livestream kan het aanwezige publiek vergroten zonder potentiële praktische problemen voor organisatie of bezoekers. Ook bezoekers die wellicht maar één presentatie willen bijwonen kunnen deze door middel van een livestream zien – zonder hiervoor een hele dag vrij te nemen.

Onze werkwijze voor congressen

Meestal nemen congressen meerdere dagen in beslag, maar ook voor eendaagse congressen kunnen wij veel betekenen. Onze werkwijze: vaak gaan we met een team van twee cameramensen, twee geluidsmensen en een productieleider op pad voor de opnames. Uiteraard kan dit team groter of kleiner worden – afhankelijk van de omvang van het congres. Vooraf maken we een uitgebreid draaischema waarin alle onderdelen staan die vastgelegd moeten worden. Na afloop maken we van alle opnames een overzicht en beginnen we met de montage.

Bepalend voor onze werkzaamheden zijn de deadline en de wens qua aantal video’s.

Ook tijdens buitenlandse congressen kunnen wij van dienst zijn bij het registeren van de bedrijfspresentaties, het congres en eventuele andere gebeurtenissen.

Meer weten over de mogelijkheden voor een videoregistratie van jouw congres?

Wij denken graag mee over een passende oplossing. Elk congres is anders en elke wens is uiteraard ook anders. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op