Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Begin vandaag nog met online video en verhoog je omzet

×
Ga terug naar het overzicht
Spreker geeft seminar aan groep professionals met interactieve coaching en training, gefilmd voor videoregistratie en videocontent creatie

Verhoog je omzet met online video’s, want goede content is op dit moment ‘goud’ waard. Als er een vraag is waar je het antwoord niet op weet, dan is de kans vrij groot dat je via Google op zoek gaat naar verheldering. Maar wat als jij het antwoord op andermans vragen kunt geven…? In deze blog:

Wees je concurrentie voor

Er zijn op internet vele artikelen te vinden waarin allerlei vragen worden beantwoord. Of blogberichten met interessante informatie (zoals dit blogbericht). Ook op het gebied van goede videocontent is er nog veel mogelijk.

Tegenwoordig kijkt vooral de jongere generatie liever een uitlegvideo dan dat ze een handleiding lezen. Wanneer je producten verkoopt waar nog geen online uitlegvideo’s voor zijn, grijp dan je kans en maak ze onder jouw bedrijfsnaam. Zo word je bijvoorbeeld gevonden via de twee na grootste zoekmachine, het broertje van Google… YouTube!

Maak jouw bedrijf zichtbaar op YouTube

Met de komst van kunstmatige intelligentie(AI) en zelflerende computers worden gesproken teksten in een video verwerkt – ‘gehoord’ – door Google. Op basis van deze teksten geeft Google de gebruiker resultaten.

Het vindbaar worden gebeurt dus vanaf nu niet alleen meer via de tekst in de titel of de omschrijving, maar ook via de inhoud van het filmpje – dat wat er wordt gezegd. Wanneer je video naast goede inhoud ook van hoge kwaliteit is, is de kans groot dat deze bovenaan geplaatst wordt bij de zoekresultaten. Lees hier alles over het vindbaar worden met video op YouTube.

Waarom beginnen met online videocontent?

De toekomst is video. Dat heb je misschien wel eens gehoord. Dat is grotendeels waar; we kijken met z’n allen veel meer naar bewegende beelden dan vroeger. En: niet alleen maar ter vermaak, maar ook om kennis te vergaren.

Het belangrijkste als het gaat om het maken van goede en waardevolle content is dat er een goede mix is qua verschijningsvormen: een podcast, webinar, video, blogbericht en een infographic kunnen elkaar versterken.

Ben je al fanatiek aan het bloggen? Start dan ook met het maken van goede en inhoudelijke video’s! Geef je doelgroep een variëteit aan content. Binnen 1 minuut van bezoeker naar klant? Lees hier hoe video dat kan doen.

Meer weten over online videocontent?

Nog niet helemaal overtuigd over de kracht van video? Of wil je gewoon eerst wat meer informatie? Geen probleem. Wij komen graag bij je langs en geven inzicht in de mogelijkheden van video voor jouw bedrijf.

Bel ons via 0318 – 26 10 85 of stuur een mail naar info@vaneinaarkip.nl voor een afspraak.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op