Betaalbare bedrijfsfilm laten maken in Barneveld

bedrijfsvideo maken Barneveld

Barneveld is misschien wel het kippigste dorp van Nederland. Er bestaat zelfs een kippenras die is vernoemt naar dit dorp namelijk de “Barnevelder”. Wij hebben onze bedrijfsnaam te danken aan kippen dus we zijn natuurlijk erg fan van de plaats Barneveld. Maar hoe zit het met de bereikbaarheid van videomarketing in Barneveld? In deze blog gaan we je dat vertellen.

Laat video voor je werken

Deze subtitel “laat video voor je werken” klinkt natuurlijk erg mooi, maar hoe zit dat in de praktijk. Hoe kun je video voor je laten werken? Het simpelste antwoord is begin ermee en test het uit. Na het maken van meerdere video’s kom je er achter welke soort video’s goed werken voor jouw doelgroep. Wanneer je dit hebt bereikt kun je consistent deze video’s maken en plaatsen en zodra deze video’s rondzwerven op het internet. Levert dit op termijn vanzelf conversie op, zie het als blogberichten net als deze. Het heeft ongeveer 1,5 uur gekost om dit artikel te schrijven. Maar geeft wekelijks waarde aan mijn website doordat ondernemers op Google opzoek gaan naar een bedrijf wat bedrijfsfilms maakt.

De kansen van videomarketing in Barneveld

Barneveld is en groeiende gemeente en woonplaats. Opvallend is dat in vergelijking met de regio de meeste inwoners tussen de 25 en 45 jaar zijn. Ook zijn er veel 0 tot 15 jarige te vinden. Gemiddeld heeft elk gezin ongeveer 2 kinderen. Wanneer je doelgroep dus volwassen zijn met meerdere jonge kinderen is Barneveld een ideale plaats om jouw online marketing op te richten.

Barneveld en omgeving

Vergeleken met omliggende plaatsen zoals Nijkerk, Veenendaal en Ede zijn er in de gemeente Barneveld ontzettend veel bedrijven te vinden. Naast dat er veel bedrijven in de handel en horeca sector te vinden zijn. Zijn er natuurlijk – hoe kan het ook anders – heel veel landbouw bedrijven te vinden. In het midden van het dorp staat de Oude Kerk met daarom heen een zeer divers winkelcentrum.

Barneveld werkt samen met het samenwerkingsverband Regio Foodvally. Hierbij zitten ook de gemeenten Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude.

De gemeente Barneveld bestaat naast het dorp Barneveld ook uit 9 kleinere dorpjes (Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Stroe, Terschuur, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk en Achterveld).

Van idee naar effectieve videocontent

Het maken van videocontent of een bedrijfsfilm begint altijd bij een doel of probleem waarom je video wilt. Wanneer dit duidelijk is kunnen we kijken of video dit probleem oplost of helpt bij het bereiken van je doel. Indien dit zo pas dan kijken we naar welke vorm van video het beste erbij past.

Naast dat wij bedrijfsfilms maken kunnen wij ook animaties, instructievideo’s en wervingsvideo’s maken. Ook hebben wij ervaring met Webinars en online livestreams.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Barneveld?

Een bedrijfsfilm laten maken daar is helaas geen vaste prijs voor omdat het altijd maatwerk is. Want bereik je je doel wel met 1 video? Of heb je een serie van video’s nodig om echt het succes te behalen wat je wilt. Voor de kosten kunnen we wel een kleine schatting geven. Een gemiddelde bedrijfsfilm kost rond de 1.500 – 2.000 euro. Uitgaande van 1 draaidag met een cameraman en geluidsman, in de regio van Barneveld.

De kosten voor het maken van een animatievideo zijn afhankelijk van de benodigde tekeningen, de voice-over, de lengte van de video en de muziek. Maar gemiddeld liggen de prijzen voor een animatiefilm ook rond de 1.600 euro inclusief ondertiteling, muziek en voice-over.

Het maken van een bedrijfsfilm of videocontent wordt goedkoper per video wanneer we gaan werken in batches. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld korte instructie of pitchvideo’s van maximaal 1 minuut.

Bekijk ook onze video pakketten voor meer prijzen.

Plan een gratis inzichtgesprek in Barneveld

Wil je meer weten over de mogelijkheden van video of animatie voor jouw bedrijf? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek waarbij we inzicht zullen geven in de mogelijkheden.

Bel ons via 06-50404114 of stuur een mail naar info@vaneinaarkip.nl voor een afspraak.

Bronvermelding:

https://allecijfers.nl/gemeente/veenendaal/

https://allecijfers.nl/gemeente/barneveld/

https://allecijfers.nl/gemeente/nijkerk/

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.