×
Landbouw appels teelt appelgaard teler bedrijfsfilm agrarisch

‘Klein detail, groot effect’

Video voor de agrarische Sector

Doeltreffende videocontent bied ongekende kansen en mogelijkheden. Visualiseer complexe processen, deelt klantverhalen en bereik jouw doelgroep op een menselijke manier. Video geeft boeren en andere agrarische bedrijven de kans om hun kant van het verhaal te vertellen en consumenten te informeren.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl vca certivicaat

VCA-gecertificeerde crew
Wij zijn VCA-VOL gecertifieerd en wij nemen altijd onze eigen PBM’s mee.

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon cameraman van ei naar kip huisstijl

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

cameraman kippenschuur kuikens boer agrarisch filmmaker docu content

It’s in the name, wij houden ook van dieren

Waarom voor ons kiezen?

Bij ‘van Ei naar Kip’ ben je geen nummer. Wij staan voor een doordachte, zorgvuldige, nuchtere en flexibele aanpak in het produceren van videocontent. Onze kernwaarden resulteren in producties die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsvisie en wij begrijpen de complexiteiten van de agrarische sector. We denken strategisch mee, van conceptontwikkeling tot aan de uitvoering. Kortom, wij produceren video’s die méér doen dan alleen informeren; wij produceren doeltreffende video’s.

Offerte aanvragen of neem contact op

Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Samen sterk

Duurzaamheid en transparantie

De agrarische sector staat steeds meer in het teken van duurzaamheid en transparantie. Met videocontent kunnen we deze thema’s op een authentieke manier naar voren brengen en kun jij als agrarisch bedrijf klanten, partners en andere stakeholders informeren over jouw bedrijf. Of het nu gaat om biologische landbouwmethoden of eerlijke handelspraktijken, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap overkomt en je doelgroep inspireert om actie te ondernemen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Plaats hier een titel

Cameraman filmt op een agrarische locatie bij een veehouder, focus op de dagelijkse activiteiten en het boerenleven.

Voor leveranciers in de agrarische sector

Deel nieuwe technologie en nieuwe trends

Als leverancier van machines en producten in de agrarische sector is het belangrijk om jouw klanten en relaties up-to-date te houden. Doormiddel van video’s kun je jouw doelgroep gemakkelijk op de hoogte houden van alle laatste technologieën en trends in de agrarische sector. Wij denken met jou mee met het maken van een doeltreffende productvideo of bedrijfsfilm.

Offerte aanvragen of neem contact op

 

interview buiten opnames bedrijfsfilm natuur boer landschap agrarisch zon

E-Learning en webinars

Video als educatie middel

Agrarische organisaties en bedrijven hebben soms vele medewerkers en andere belanghebbende. Om alle personeelsleden en gebruikers up-to-date te houden kan het interessant zijn om te investeren in educatieve videocontent. De landbouw en (vee)teelt sector is continu in beweging en is onderhevig aan regelgeving, klimaatverandering en technologische innovaties. Met bijvoorbeeld een maandelijks kort webinar kun jij alle partners, klanten en medewerkers op de hoogte houden van alle nieuwe duurzame landbouwtechnieken, veiligheidsprotocollen of de komst van nieuwe machines. Dit alles maakt het voor agrariërs gemakkelijker om snel nieuwe kennis op te doen en deze direct in de praktijk toe te passen, zonder dat ze daarvoor tijdrovende cursussen of seminars hoeven te volgen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op