×

Van opname locatie tot catering

Videoproductie laten maken

Er zijn veel gebeurtenissen waar video een rol bij kan spelen. Video kan bijvoorbeeld gebruikt worden als promotiemiddel of om complexe dingen helder uit te leggen. Het is een medium dat multi-inzetbaar is. Onze focus ligt op het maken van videocontent voor bedrijven en organisaties. Onze ervaring is breed en we kunnen adviseren welke soort videocontent het beste bij jou als organisatie past.

Offerte aanvragen of neem contact op

Al meer dan 10 jaar ervaring
Meer dan 10 jaar ervaring met het produceren van videocontent en bedrijfsfilms.

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

Dierbare herinneringen

Emoties vastleggen

Misschien wel de beste voorbeelden van evenementen waarbij emoties en herinneringen een belangrijke rol spelen, zijn bruiloften en uitvaarten. Maar ook tijdens geboortes, privéfeesten of jubilea draait het om ‘een lach en een traan’.

Bijzondere herinneringen aan emotionele gebeurtenissen wil je koesteren; daarbij kan film helpen. Op beeld leg je herinneringen vast voor later. van Ei naar Kip richt zich op het maken van videocontent voor bedrijven. Maar ook voor particulieren kunnen wij zeker wat betekenen. Daarnaast hebben wij nauw contact met een aantal collega-videografen die zich bezighouden met filmwerk in opdracht van particulieren.

Het afleveren van een film met dierbare beelden vindt plaats via een usb-stick, online download of bedrukte dvd/blu-ray.

Offerte aanvragen of neem contact op

Video zorgt voor meer zichtbaarheid

Video ter promotie

Wanneer er een openbaar evenement plaatsvindt of wanneer je je bedrijf op een andere manier aan de wereld wilt laten zien, kun je kiezen voor promotievideo’s of bedrijfsfilms. In deze video wordt een product of dienst uitgelegd. Deze filmpjes kunnen vervolgens worden gedeeld – online of offline tijdens presentaties of beurzen.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier onze showreel

Bekijk alle cases

Van opname locatie tot catering

Video als leermiddel

Iets uitleggen kan door een boek, een-op-eencoaching of een klassikale presentatie. Maar ook in het onderwijzen van medewerkers, studenten of klanten kun je video gebruiken.

Je kunt lesprogramma’s opnemen of je presentatie live uitzenden naar mensen die tijdens de les op vakantie zijn of door ziekte verhinderd zijn. Tijdens een live-opname kun je ook interactiviteit creëren. Je kunt met instructievideo’s veel mensen bereiken, ook nadat je je presentatie hebt gegeven; de opnames kunnen immers herhaald worden.

Offerte aanvragen of neem contact op

Overal waar jij wilt kunnen wij live

Live video, alsof je er écht bij bent…

“Je had er bij moeten zijn!” Maar ja, je was met vakantie of lag ziek in bed. Voor deze situaties kan video ook een uitkomst bieden. Met live video kan je publiek op iedere locatie direct meekijken met de ceremonie, presentatie of voorstelling. Het enige wat je publiek nodig heeft is een computer, laptop, tablet of telefoon met toegang tot het internet.

Dit kan veel betekenen voor bedrijven, maar ook voor particulieren is het interessant. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of uitvaart.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op