Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Opvallen op een vakbeurs met video, hoe doe je dat?

×
Ga terug naar het overzicht
coach spreker vlog videocontent

Het is even geleden dat we fysiek op een beurs hebben rondgelopen, maar langzaam aan worden de maatregelen steeds soepeler. Het zal hopelijk niet lang meer duren voordat we weer rondwandelen langs honderden stands. Hoe val je nou op tussen al die stands? In deze blog bespreken we de mogelijkheden van video voor jouw beursstand.

Trek bezoekers naar je beursstand

Voordat iemand je video ziet, moet je ervoor zorgen dat je video überhaupt te zien is. Datzelfde geldt ook voor deze blog: we hebben hem eerst moeten tentoonstellen om hem bij jou als lezer op het scherm te krijgen. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw beursstand bezoekers trekt? Dat kan door het laten bouwen van een opvallende beursstand en ervoor te zorgen dat je de bezoekers van de beurs vooraf informeert over je aanwezigheid.

Vooraf promoten waar je staat op de beurs – met een ludieke video

Maak aan jouw netwerk kenbaar dat je staat op de vakbeurs van jouw branche en misschien wel belangrijker: op welke plek je staat. Dit kan je doen door een leuke foto of grafische advertentie. Ook met leuke videocontent stel je jouw netwerk op de hoogte van de plek op de beurs.

Video’s die je voorafgaand aan de beursdagen kunt plaatsen zijn bijvoorbeeld opnames van het opbouwen van je beursstand. Zo maak je de kijker nieuwsgierig, want die wil natuurlijk het eindresultaat zien.

Opvallende beursstand met levende beelden

Hoewel je in je beursstand veel kunt laten zien, is het meenemen van al je medewerkers, vestigingen, machines en bedrijfswagens onmogelijk. Al deze dingen kun je echter wel meenemen door middel van beeld. Zowel met foto als video kun je jouw beurstand meer laten opvallen. Lees meer over de mogelijkheden van het laten maken van een beursvideo.

Overigens zijn wij niet goed in het bouwen van beursstands. Wel kennen wij een aantal bedrijven in ons netwerk die hierin gespecialiseerd zijn. Mocht je daar meer over willen weten, neem dan met ons contact op.

Een videowall of kleine tv

Wanneer je de beursvideo hebt laten maken, op welke manier vertoon je die dan? Kies je voor een 27 inch tv-scherm dat je meeneemt uit je eigen woonkamer? Of ga je toch liever voor een grote videowall? De presentatie van de beursvideo draagt zonder twijfel bij aan de bekendheid van jouw bedrijf.

Houd de aandacht van bezoekers vast

Wanneer je ervoor kiest om video te gebruiken in je beursstand, heeft dit een groot voordeel: net als op je website blijven bezoekers langer bij je beurstand staan om de bedrijfsvideo’s te bekijken. Een beursstand waar veel mensen bij staan, moet wel een interessante beursstand zijn, zullen de andere aanwezigen denken. Hierdoor zal het aantal bezoekers zeker toenemen.

Geluid op een beurs

Je hebt gekozen voor een aantal beursvideo’s ter aanvulling op je stand, maar hoe zit het dan met geluid? Dat kun je immers op de meeste beurzen niet makkelijk afspelen. Gelukkig is daar een aantal oplossingen voor: bijvoorbeeld hoorntelefoons, koptelefoons of geluidscellen. De video laten ondertitelen is een prima alternatief.

Aftermovie van jouw beurs

Als organisator van een beurs kan video ook zeer interessant zijn. Met een goede aftermovie of compilatievideo van de beurs kun je in het daaropvolgende jaar de beelden gebruiken ter promotie. Daarnaast kun je met video online alle standhouders een gezicht geven.
Lees meer over een aftermovie van jouw vakbeurs.

Meer informatie over wat video kan betekenen in jouw beursstand?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag creatief mee over een oplossing voor jouw beursstand.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op