×
filmset filmspot geluidsman bus crew

Promoot jouw bedrijf of product met video

Promotievideo laten maken

Met een promotievideo van jouw product, dienst of service kun je jouw doelgroep op een boeiende manier bereiken. Bij het laten maken van een promotievideo komt veel kijken, denk aan het maken van een script, de opnames en de montage (videobewerking). Maar wij als videoproductiebedrijf helpen jou van begin tot eind bij het maken van een promotiefilm.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon filmklapper van ei naar kip huisstijl

Eigen videostudio
Een promotievideo produceren in onze studio is laagdrempelig en betaalbaar.

Een cameraman in voorbereiding voor een productie, uitgerust met een Steadicam en een gimbal stabilisator, klaar voor het vastleggen van soepele beelden tijdens een livestream evenement

Subtitel

Wat is een promotievideo?

Een promotievideo is een video met als doel iets te promoten, onder de aandacht te brengen. Veelal zijn dit bijvoorbeeld specifieke diensten, nieuwe producten of bepaalde activiteiten zoals bijvoorbeeld een open dag. Een promotievideo wordt ook wel promotiefilm of promotiefilmpje genoemd, met alle woorden wordt hetzelfde bedoelt.

Offerte aanvragen of neem contact op

mee kijken filmopnames bouwplaats bouwactiviteiten constructie werkzaamheden timelapse veiligheidshelmen machines arbeiders in actie projectontwikkeling visuele documentatie camerawerk achter de schermen bouwindustrie

Ben overal zichtbaar

Breed inzetbaar

Een promotievideo is breed inzetbaar op allerlei verschillende manieren en platformen zowel online en offline. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld WhatsApp, Instagram, LinkedIn en Facebook. Maar denk ook aan bijvoorbeeld zogeheten narrow-casting schermen of schermen in winkels en showrooms. Jouw promotievideo of commercial kan overal getoond worden waar jouw doelgroep ook is.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk hier onze showreel

Bekijk alle cases

non-profit organisatie bedrijfsfilm videocontent inspirerende verhalen maatschappelijke impact boeiende beelden

Kosten en baten

Wat kost een promotievideo?

De kosten voor het laten maken van een promotievideo zijn afhankelijk van de wensen. Kunnen de opnames bij ons in de studio of moeten wij naar locatie. En kunnen alle opnames in een halve draaidag (opname dag) of zijn er meerdere draaidagen nodig? Al deze factoren zijn van invloed op de uiteindelijke prijs voor een promotievideo. Maar om een indicatie te geven, wij kunnen promotievideo’s produceren vanaf 1.250 euro. Wij helpen jou dan van begin tot eind bij het gehele productieproces.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op