×
evenementen techniek event livestream audiovisueel productie uitzending interactie live sfeer publiek technologie professioneel uitrusting setup

Jouw bedrijf in beeld

Video voor open dag

Eens in de zoveel tijd organiseer je als bedrijf of organisatie een open dag, de dag waarin je soms wel duizenden mensen de kans biedt om bij jou ‘binnen’ te kijken. Tijdens een open dag zelf wordt er veel aandacht besteed aan de uitstraling van het bedrijf. De unieke kans om dit vast te leggen. Videocontent voor open dagen en open huizen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt denk bijvoorbeeld aan de promotie van de open dag. Of aan grote LED schermen die verspreid staan door het gehele pand met diepere toelichting over bepaalde onderwerpen.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer bezoekers
Promotie video’s van de open dag zorgen voor meer zichtbaarheid en bezoekers.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

filmmaker cameraman aftermovie evenement herinnering highlights sfeer impressie verslag montage creatief visueel dynamisch storytelling videocontent

Deel het met iedereen

Een open dag promoten met video

Nadat je maanden en soms jaren hebt voorbereid op de open dag, wil je natuurlijk zoveel als mogelijk interessante bezoekers. Waaronder bijvoorbeeld potentiele nieuwe medewerkers of opdrachtgevers. Maar ook leveranciers en huidige klanten kun je tijdens een open dag gemakkelijk laten zien waar jullie als bedrijf of organisatie mee bezig zijn. Videocontent kan helpen bij het werven van bezoekers voor de open dag. Met korte krachtige video’s op TikTok, Instagram, Facebook en LinkedIn kun je een grote doelgroep bereiken en informeren over de aankomende open dag.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een cameraman van een productiebedrijf filmt in een industriële fabrieksomgeving, waarbij de nadruk ligt op de machines en productieprocessen.

Dat ene kijkje in de keuken

Laat nog meer zien van het bedrijf

In sommige organisaties of bedrijven zijn er processen of afdelingen die nooit openbaar toegankelijk gemaakt kunnen worden. Omdat dit hygiënisch technisch niet kan of omdat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden wanneer er honderden soms duizenden mensen op die afdeling vrij rondlopen. Een professionele video van deze afdeling of van dit proces kan de bezoekers van de open dag, toch een goede kijk geven. Door het toevoegen van een voice-over en ondertiteling wordt de video toegankelijk voor vele bezoekers.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een open dag promotievideo

Bekijk alle cases

Een videoeditor geconcentreerd op videoediting in Adobe Premiere Pro, met een duidelijk zichtbare tijdlijn voor animatie en montage, waarbij diverse tools en technieken worden ingezet voor geavanceerde videobewerking en het creëren van visueel aantrekkelijke content

LED scherm huren voor open dag

Videoschermen huren voor open dagen

Wanneer je de gemaakte video’s wilt vertonen op de open dag, kan dit soms met de aanwezige schermen die er hangen in het bedrijfspand. Maar soms wil je een scherm op een plek waar deze niet standaard hangt. Dan kan het handig zijn om een scherm te huren. Wij werken hiervoor samen met een gerenommeerd audiovisueel bedrijf uit de regio welke LED schermen kan leveren voor de open dag. Wij zorgen er dan voor dat de schermen op de juiste plek staan en dat daarop de juiste video te zien is.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op