×
Een uitleganimatie voor social media, vervaardigd met After Effects, met vloeiende animaties en aantrekkelijke visuele effecten, perfect voor het overbrengen van boodschappen op een boeiende en informatieve manier op sociale netwerken

Een dynamische logo

Logo animatie laten maken

Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van je merk. Een van de belangrijkste onderdelen van een huisstijl is een logo. Een logo is veelal een stilstaand beeld, maar hoe tof is het als jouw logo tot leven komt? Met een dynamische animatie van jouw logo val nog meer op wanneer je deze animatie onder in je mail zet of gebruikt op LinkedIn. Ook kun je de logo animatie gemakkelijk omzetten tot een intro voor al je videocontent. Wij helpen organisaties met het creëren van een videohuisstijl.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

Een uitleganimatie voor social media met een boeiende intro en outro, inclusief geanimeerde naamtitels, ontworpen om kijkers te boeien van begin tot eind, perfect voor het versterken van merkidentiteit en het overbrengen van kernboodschappen

Een animatie van jouw merklogo

Wat is een logo animatie?

Een logo animatie is een bewegende versie van je logo, vaak is dit een gifje of een videobestand welke geplaatst kan worden onderaan je mail of gebruikt kan worden in alle videocommunicatie. Voor websites maken wij SVG geanimeerde bestanden. Een vakkundig gemaakte logoanimatie grijpt de aandacht en laat een blijvende indruk na bij jouw doelgroep. Logoanimaties kunnen variëren van simpele overgangseffecten tot ingewikkelde bewegingen, geheel afgestemd op jouw merkidentiteit en wensen. Waar mogelijk hebben we overleg met de ontwerpen van het logo en bespreken we wat we kunnen doen om het logo nog meer diepgang te geven doormiddel van een animatie.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een professioneel geanimeerde uitleganimatie voor social media, inclusief videoediting voor een pakkende intro en outro, met geanimeerde naamtitels, ideaal voor het boeiend presenteren van informatie en het versterken van merkherkenning op diverse online platforms

Alles naar wens

Zowel 2D als 3D logo animaties

Een logo animatie kan worden gemaakt in een 2D versie, een platte versie zoals veel logo’s zijn. Maar ook in een spectaculaire 3D versie, waar je misschien wel door het logo heen vliegt. Toegevoegde karakters, mascottes of andere vormen kunnen een betere beeld geven van jullie als organisatie doen naast het originele logo. Een logo animatie is breed inzetbaar, zoals bijvoorbeeld bij beurzen op LED videowall’s maar ook als avatar op social media. De toepassingen voor een logo animatie zijn eindeloos.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een logo animatie

Bekijk alle cases

filmbus caddy van Ei naar Kip bus uitzicht filmbedrijf

Gemakkelijk en snel te gebruiken

Motion graphics templates

Voor de meeste van onze opdrachtgevers produceren wij regelmatig doeltreffende videocontent. We maken dan vele diverse motion graphics, zoals een logo animatie, video intro en outro. Maar ook naamtitels (lower third’s) en tekst elementen in beeld. Van al deze motion graphics maken we een template zodat we dit gemakkelijk voor iedere video kunnen toepassen. Voor sommige organisaties en bedrijven maken we deze templates ook beschikbaar zodat de interne marketingafdeling zelf hiermee ook aan de slag kan. Dit is belangrijk zodat er consistentie ontstaat in alle video’s van jouw bedrijf of organisatie.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op