×
Kerst film Kerstvideo kerstboodschap kerstgroet

Jouw kerst- en nieuwjaarsboodschap op video

Kerstvideo laten maken

Voor je het weet is het alweer Kerst, heb je er al over nagedacht hoe je dit jaar je collega’s, medewerkers en andere relaties gaat verbazen en bedanken voor het afgelopen jaar? Als bedrijf, organisatie, stichting of vereniging is het maken van een kerstvideo een leuke manier om je dank uit te brengen en een gelukwens te doen voor het nieuwe jaar.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon draaiboek film communicatie van ei naar kip huisstijl

Zorgvuldige communicatie
Met duidelijke draaiboeken en planningen dragen wij zorg voor de communicatie.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

Wij maken niet alleen de video
Wij adviseren zoals wij ook zelf geadviseerd willen worden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

opnames kerst koor muziek videoclip muziekvideoclip camera studio entertainment feestelijke sfeer harmonieuze melodieën professionele productie sfeervolle beelden

Jullie eigen kerstcommercial

Een kerstvideo voor je bedrijf

Videocontent draagt bij aan de naamsbekendheid en online zichtbaarheid en wordt steeds populairder. Naast functionele videocontent zoals een instructievideo is het ook belangrijk om soms even serieus te zijn en een echte boodschap over te brengen. Kerst- en nieuwjaar zijn het moment om jouw relaties, klanten en medewerkers te danken voor het afgelopen jaar. Door een zakelijke kerstvideo te laten maken kun je al je relaties gemakkelijk op een leuke manier bedanken voor hun inzet.

Offerte aanvragen of neem contact op

Kerstvideo kerstboodschap kerstgroet kerst

Net even anders

Kerstkaart of kerstvideo?

Als videoproductiebedrijf ligt het natuurlijk voor de hand om te zeggen dat je moet kiezen voor een video in plaats van een kaart. Maar wij houden niet van voor de hand liggende dingen… Dus waarom niet allebei? Ja, dat kan! Een kaart met daarin een display/scherm waarop je jou kerstvideo kan laten zien. Wij kunnen deze unieke videokerstkaarten regelen in samenwerking met een van onze ontwerpbureaus in ons netwerk.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een voorbeeld van een kerstvideo

Bekijk alle cases

Studio-opstelling met camera op crane en jib rails voor een kerst muziekvideo, opname van een zangeres, zanger en band, sfeervolle entertainment setting.

Ho, ho, ho hoe pakken we dit aan?

Onze werkwijze in het maken van kerstvideo’s

Voor al onze videoproducties geldt, alles begint met een doel. Welke boodschap wil je dat de kijker onthoud of welke actie moet de kijker doen na het zien van de video? Ook voor een goede kerstvideo is het belangrijk om jouw doel helder te hebben. Daarna helpen wij met het opzetten van een script, het zoeken naar een geschikte locatie en eventuele acteurs en figuranten. Met een flexibel maar doordacht proces zorgen wij ervoor dat jullie als bedrijf of organisatie de kerstfilm krijgen waar jullie al lang van droomde.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een spreker staat voor een groen scherm, opnameapparatuur en verlichting in een studio, actief bezig met het filmen van een vlog, met de intentie dynamische videocontent te produceren tegen de achtergrond van een greenscreen

Toch liever zelf aan de slag?

Tips voor een kerstvideo

Hoe maak je dan een goede kerstvideo? Hieronder staan een aantal tips voor het maken van een goede kerstvideo. Kom je er zelf niet uit? Wij staan voor je klaar om je te helpen in het gehele traject of een onderdeel daarvan.

  1. Wees persoonlijk
  2. Kijk goed in de lens van de camera
  3. Gebruik geen lastige en overbodig lange zinnen want dit is heel vervelend lezen en dus ook te volgen op video…
  4. Denk na over de locatie, kleding keuze en de inhoud

Meer tips over het maken van een kerstvideo? Lees de blog; Tips voor een goede kerstvideo.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op