×
product video boek advertentie studio product fotografie commercial promotie

Verhoog de verkoop met video

Boekpromotie: boektrailer laten maken

Als auteur of uitgever kan videomarketing niet ontbreken in de online marketingstrategie. Iemand koop pas een boek nadat diegene er eerder over heeft gehoord en geïnteresseerd is in het onderwerp. Met een productvideo van jouw boek verhoog je de zichtbaarheid. En dit kan zorgen voor een hoger verkoopcijfer van het boek. Met video kan je de aandacht trekken van jouw doelgroep, de potentiele lezer van jouw boek. Het is wetenschappelijk bewezen dat hersenen visuele content, en dus video, beter verwerken dan welke vorm van content dan ook.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl Presentator

No-nonsense videoproductiebedrijf
Wij zijn een no-nonsense merk, bij ons spreken daden meer dan woorden.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon filmklapper van ei naar kip huisstijl

Eigen product videostudio
Een boektrailer produceren in onze studio is laagdrempelig en betaalbaar.

Studio in Veenendaal voor het huren van film- en fotostudio, ideaal voor macro productopnames, dicht bij Ede en Utrecht.

Een promotie video van jouw boek

Wat is een boektrailer?

Een korte video, ook wel teaser genoemd van jouw boek is een boektrailer video. De video inspireert en informeert de kijker en heeft uiteindelijk als doel om de kijker aan te sporen tot een aankoop van het boek. In de video komt de sfeer van het boek naar voren en proberen we de juiste emoties te prikkelen zodat de potentiele lezer nieuwsgierig wordt naar het boek. De boekpromotievideo kan worden gebruikt in de online marketing strategie maar ook tijdens de lancering of de boekpresentatie. Bij boekhandels waar schermen hangen kunnen wij ervoor zorgen dat de video van jou boek op deze schermen komt in de winkel.

Offerte aanvragen of neem contact op

filmcrew cameracrew runner decoratie jib cameraman filmmaker productvideo bts achter de schermen making off

Reviews geven vertrouwen

Laat lezers of recensenten aan het woord

Tijden de boekpresentatie of lancering van het boek kunnen wij ook interviews afnemen met de eerste lezers en recensenten van het boek. Een transparante en oprechte mening van een lezer op video wekt vertrouwen en kan een andere potentiele lezer inspireren en nieuwsgierig maken naar het boek. En dat kan weer leiden tot een aankoop van het boek. Een testimonialvideo of reviewvideo is de video vorm van mond-tot-mond reclame.

Offerte aanvragen of neem contact op

Bekijk een voorbeeld van een boektrailer video

Bekijk alle cases

Klanten vertellen video review referentie testimonial

Ga live!

Livestream: Jouw boekpresentatie

De dag waarop jouw boek uit komt wordt vaak gevierd met een bijeenkomst waar veel pers en relaties aanwezig zijn. De boekpresentatie of lancering van het boek kan niet altijd door iedereen bijgewoond worden, omdat het kosten technisch niet mogelijk is om iedereen uit te nodigen of omdat kortweg niet iedereen kan op het geplande moment. Een livestream van de boekpresentatie kan dan een oplossing bieden. Een boekpresentatie of boeklancering livestreamen kan ook interactief worden gemaakt zodat er een hybride vorm van de bijeenkomst ontstaat. Zowel de kijkers thuis als in de zaal krijgen een goede indruk van het boek en kunnen indien gewenst ook vragen stellen aan de auteur, ook online.

Offerte aanvragen of neem contact op

Een spreker staat voor een groen scherm, opnameapparatuur en verlichting in een studio, actief bezig met het filmen van een vlog, met de intentie dynamische videocontent te produceren tegen de achtergrond van een greenscreen

Laat zien wie je bent

Vertel over jezelf als auteur of uitgever

Mensen willen maar al te graag dingen weten van een ander, en zeker van hun favoriete uitgever of auteur. Daarom kan een mooie portretvideo of pitchvideo over jezelf een boeiende manier zijn om te vertellen over wie jij bent als organisatie of als persoon. Vertel waar jouw passie voor schrijven en bepaalde onderwerpen vandaan komt. En creëer een fanbase wanneer je regelmatig online videocontent plaatst zoals bijvoorbeeld zakelijke vlogs.

Offerte aanvragen of neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op