Livestream support

Wij helpen je graag

Livestream support

Wanneer je er even niet uitkomt of er een probleem is met het bekijken van een livestream op onze website. Wordt je op deze pagina verder geholpen. 

Er zijn tips en oplossingen te vinden voor problemen die zich voor kunnen doen tijdens en voor het bekijken van de livestream.

Wij hebben twee manieren van streamen via Vimeo en YouTube. Daarom kan het zijn dat het er anders uit ziet dan de aangegeven plaatjes. Mocht u er niet uitkomen kunt u contact met ons opnemen. Ook is niet elke stream beveiligd met een wachtwoord, dit verschilt per opdracht. 

Hoe werkt het?

Onderstaande informatie kan verschillen per stream, niet op elke stream zit een wachtwoord.

  1. Klik op de gegeven link of type de link over in uw internetbrowser (zoals Chrome, Edge of Safari) en druk op enter. Let erop dat er geen type fouten worden gemaakt.

  2. Vaak ziet de link er als volgt uit, maar dit kan per organisatie verschillen.
    www.vaneinaarkip.nl/live/titel-evenement

  3. Nu ben je op een speciale pagina en kun je inloggen om toegang te krijgen tot de livestream. Type het wachtwoord in bij “enter password” en klik knop “submit”. Zie rode pijl hieronder op de afbeelding. Dit geldt alleen voor de streams die beveiligd zijn met een wachtwoord en worden gestreamd via Vimeo. 

LET OP: De link wordt uiterlijk een half uur voor aanvang van de stream actief.


(2) Voorbeeld weergave wachtwoord invullen en submit knop.

Werkt het niet?

Blijft de stream herhalen? Of geeft hij zwart beeld?
U kunt proberen om de pagina te herladen, meestal lost dit de problemen op. Klik hier voor meer uitleg over het herladen van een webpagina. 

De livestream werkt niet via Internet Explorer

Helaas werkt de livestream niet via Internet Explorer. Dit komt omdat deze webbrowser te gedateerd is. Een oplossing kan zijn door het installeren van Google Chrome of Mozilla Firefox

Het wachtwoord doet het niet?

Krijg je de melding “Sorry, that’s not the password” ? Controleer dan goed of je het juiste wachtwoord heeft ingevuld. Het wachtwoord dient zonder hoofdletters ingevuld te worden.

De stream blijft happeren
Dit zou aan uw internet verbinding kunnen liggen. Het is eventueel mogelijk om dan in een lagere kwaliteit mee te kijken. Dit kunt u doen door op het tandwieltje te klikken rechts op de player. Deze word zichtbaar als u met uw muis over de video beweegt. Hoe lager het getal voor de hoe lager de kwaliteit is. Voorbeeld: 720p is een hogere kwaliteit dan 240p. 


Indien het niet aan uw internetverbinding ligt, kunt u ons bellen via 06-50404114.

Uitleg video player

/ Volledig scherm weergave
/ Volume van het geluid aanpassen
Beeldkwaliteit aanpassen
Deze iconen worden zichtbaar wanneer u met de muis over de video beweegt.

Enkele tips

  1. Zorg dat je op tijd inlogt en klaar zit om de livestream te bekijken. Een half uur voor aanvang starten wij de livestream alvast met een muziekje zodat u alvast alles kan testen.
  2. Neem de tijd, doordat wij live uitzenden kan het zijn dat de voorstelling en/of uitreiking uitloopt. En doorgaat na de geschatte eindtijd.
  3. De livestream is niet op pauze te zetten. Pak daarom voordat de livestream begint alvast wat lekkers.
  4. Zorg dat uw laptop, computer, tablet of telefoon een stabiele internetverbinding heeft en aan stroom ligt. Zodat hij tijdens de livestream niet plotseling uitvalt.

Meer weten over ons en wat wij nog meer doen? Bekijk onze website vaneinaarkip.nl

Mochten er vragen zijn neem dan met ons contact op.