×
Webinarstudio te huur in Veenendaal, Utrecht, ideaal voor live opnames, uitgerust met professionele apparatuur en geschikt voor bedrijven die hoogwaardige webinars willen produceren

We helpen je graag

Livestream support

Wanneer je er even niet uitkomt of er een probleem is met het bekijken van een van onze livestreams. Wordt je op deze pagina verder geholpen.

Er zijn tips en oplossingen te vinden voor problemen die zich voor kunnen doen tijdens en voor het bekijken van een livestream.

Wij hebben meerdere manieren van streamen. Daarom kan het zijn dat het er anders uit ziet dan de aangegeven plaatjes. Mocht je er niet uitkomen kun je contact met ons opnemen.

Hoe werkt het?

Onderstaande informatie kan verschillen per stream, niet op elke stream zit een wachtwoord.

  1. Klik op de gegeven link of type de link over in uw internetbrowser (zoals Chrome, Edge of Safari) en druk op enter. Let erop dat er geen typ fouten worden gemaakt.
  2. Vaak ziet de link er als volgt uit, maar dit kan per organisatie verschillen.
    www.organisatie.nl/live/titel-evenement
  3. Nu ben je op een speciale pagina en kun je inloggen om toegang te krijgen tot de livestream. Type het wachtwoord in bij “enter password” en klik op de knop “submit”. Dit geldt alleen voor de streams die beveiligd zijn met een wachtwoord en worden gestreamd via Vimeo.

LET OP: De link wordt uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de stream actief.

Wij adviseren altijd om een livestream te bekijken via een computer of laptop.

 

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op