×
een kuiken komt uit het ei filmopnames livestream

Live een uit zien uitkomen

Livestream broedmachine

Vrijwel elke Veenendaler kent dit huis. Al zo’n 30 jaar wordt dit huis rond Kerst versierd. De vragen die ik had: Wie zijn de mensen die dit elk jaar doen? En waarom doen ze dit? Aad Drost woont aan de Gladiolenstraat in Veenendaal. Deze straat loopt parallel aan de drukke Rondweg-West. Hij versiert zijn huis – en inmiddels ook die van de buren – rond de kerstperiode volledig met lampjes en poppen. Benieuwd waarom hij dit doet? Bekijk de documentaire.

We bedanken de Familie Drost en buurtbewoners voor hun medewerking.

Bekijk hier de livestream terug

Waarom doen we dit?

We zijn bezig met het maken van unieke film opnames ter promotie van het videoproductiebedrijf van Ei naar Kip en kippenartikelen webshop Kippenhuis.

Wat zien we?

Kijk terug met onze camera’s en zie hoe de kuikens uit hun eieren kruipen. Het kan zijn dat je de camera’s af en toe ziet bewegen of dat het licht veranderd. Dat komt omdat we bezig zijn met het maken van de perfecte shots.

Achter de schermen

Hier naast zie je foto’s van achter de schermen. Voordat dit gehele proces van start kon gaan hebben we een test opstelling gemaakt. En een speciale kap voor de broedkast zodat de cameralens erdoor heen kon. Het was belangrijk dat de luchtvochtigheid en de tempratuur in de kast onder controle bleef.

Een proces van enkele weken en is samen met Jordi IJzerman, Olivier van Oijen, Gerrit Vliem en Jaap den Braber gekomen tot dit resultaat.

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op