Bedrijfsfilms

[flexy_breadcrumb]
Leer hoe jij je presentatie skills kan verbeteren

Presenteren voor de camera...

De een springt er vroeg voor uit bed en de ander sluipt stiekum ervoor weg. Presenteren… We hebben het allemaal wel eens in ons leven moeten doen op school, bij sollicitaties of in het bedrijfsleven. Naast dat er een groot deel van de mensen hier hun werk van maakt in de vorm van dagvoorzitter, goochelaar, presentator of entertainer. Is er ook een deel die hier niet echt blij van wordt. 

 

Daarom organiseren wij in samenwerking met Michel van Zeist Producties een workshop “presenteren voor de camera”. Want wat komt er allemaal wel niet kijken bij de opnames en hoe bedwing je je zenuwen? 

DSC09008
_1255532

Inhoud van de workshop

De inhoud van de workshop wordt op een later moment bekend gemaakt. 

Heb je nu al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wat krijg je allemaal?

Een E-Book, lunch en je eigen pitch video. Verdere aanvulling aan deze tekst wordt nog gedaan. Heb je nu al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

DSC09006
vanEinaarKip_kantoor08-2019 (1)

Workshop informatie

Locatie is Flexxin in Veenendaal, tijden en datums worden later bekend gemaakt. Heb je nu al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Aanmelden voor de workshop

Ben je nieuwschierig geworden en wil je je aanmelden? Dat kan hiernaast! De kosten voor de workshop bedragen € 00,00 per cursist. Wanneer je een introducee meeneemt ontvang je € 00,00 / 00% korting op het totaal bedrag. 

 

De bedragen en de datums staan nog niet vast en worden binnenkort online geplaatst. 

 

 

Voor vragen zijn wij bereikbaar via workshops@vaneinaarkip.nl

[caldera_form id="CF5e2f2ca979e2c"]