Website

De deuren van jouw bedrijf zijn waarschijnlijk niet de hele dag open. Vaak kunnen klanten alleen doordeweeks bij je terecht en dan slechts tussen 9 en 5. Er is een plek waar jouw deuren 24/7 open kunnen staan, zodat geïnteresseerden jou op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen bezoeken. Met een professionele website op het wereldwijde web vergroot je je klantenbestand en je omzet.

De eerste indruk

Uit onderzoeken is gebleken dat mensen vaak in een paar seconden een mening vormen over iets of iemand. Het is lastig om die mening nadien bij te schaven. Door een gelikte site maak je vanaf het eerste moment een goede indruk en vergroot je de kans dat potentiële klanten zaken met je willen doen. Het zijn de details die het verschil maken. Wij maken een website die past in jouw huisstijl, zodat je digitale visitekaartje samengaat met datgene wat je in de ‘werkelijke wereld’ wilt uitstralen.

Vraag een vrijblijvend website-ontwerp aan.

Makkelijk je website bewerken

Er zijn verschillende manieren om een website te maken. Je kunt je eigen broncodes laten schrijven bijvoorbeeld. Dat is een tijdrovende en dure klus. Wij werken met WordPress. Een aanzienlijk deel van de websites die je tegenkomt op internet draait op het WordPress-systeem. Dat is niet voor niets. Dat systeem heeft als grote voordelen dat je snel een complete website kunt opzetten en die eenvoudig naar je eigen smaak kunt inrichten. En misschien wel het meest interessante: via het gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem (CMS) kun je je site eenvoudig zelf onderhouden. Je hoeft dus niet over technische kennis te beschikken om een tekstje aan te passen of een plaatje aan je site toe te voegen.

Word snel gevonden met onze SEO-tips

Een fraaie website hébben is 1, gevónden worden is 2. Die laatste stap wordt wel eens onderschat of zelfs helemaal vergeten. Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kunnen je adviseren. Een zoekmachinestrategie begint al bij de keuze voor de domeinnaam. Een mooie website heeft niet altijd een hoge conversie en een website met een hoge conversie is niet altijd mooi. Wij verenigen beide aspecten in jouw website.

Open je digitale deuren

Een website heeft een groot potentieel bereik. Iedereen met toegang tot internet kan jouw site bezoeken. Op basis van je wensen ontwerpen wij een website met een strategische indeling. Stel je werk op een creatieve manier tentoon en open je online deuren!

Ja, ik wil mij (beter) positioneren op het internet.

Voorbeelden

Om een indruk te geven van de mogelijkheden staan hieronder een aantal voorbeelden uitgelicht. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al ons werk op onze portfolio pagina.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie over een nieuwe website? Neem vrijblijvend contact met ons op!