Waarom een videoregistratie van je congres?

IMG_20191130_192821

Een congres bevat vaak veel gebeurtenissen. Soms zoveel dat het programma elkaar overlapt en een bezoeker nooit alles kan bijwonen. Wellicht is een videoregistratie van jouw congres de oplossing? Daarnaast kun je ook alle gemaakte opnames gemakkelijk gebruiken als content op je website. In deze blog lees je meer over de voordelen van het laten filmen van jouw congres.

Content in overvloed

Tijdens het groot congres wordt er misschien 20 uur aan informatieve informatie vertelt. Gemiddeld is dit bij één daagse kleine congressen z’n 5 a 6 uur. Al deze informatie wordt maar één keer gebruikt, tijdens de presentatie zelf. Maar wat als je deze informatie opneemt? Dan kun je alle gemaakte opnames hergebruiken en omzetten in korte behapbare video’s. Als je dit slim aan pakt kun je een hele berg videocontent hieruit generen en vervolgens delen op social-media.

After movie van het congres

Ook kun je een mooie after movie laten maken van het gehele congres. Deze after movie kan bijdragen aan de promotie van de volgende editie. Wij verzorgen onder andere ook after movies voor beurzen. Deze korte video’s geven een goed beeld van de gebeurtenis en is leuk voor de bezoekers. Maar ook zullen potentiele nieuwe bezoekers voor volgende edities deze video bekijken.

Vergeet de mogelijkheden van een livestream niet…

Naast het registreren van jouw congres kunnen wij ook een volledige livestream verzorgen. Wij livestreamen voor bedrijven in verschillende branches en hebben een ruime ervaring. Een livestream kan het aanwezige publiek vergroten zonder dat de bezoekers lange reistijden hebben. Hierdoor is je bereik in eens veel groter. Ook bezoekers die wellicht maar één presentatie willen bijwonen kunnen deze dan zien zonder hiervoor een hele dag vrij te nemen.

Onze werkwijze voor congressen

Meestal zijn congressen meerdere dagen, maar ook voor eendaagse congressen kunnen wij veel betekenen. Onze werkwijze is dat we vaak met een team van 2 cameramensen, 2 geluidsmensen en een productieleiding op pad gaan voor de opnames. Uiteraard kan dit team ook groter of kleiner worden indien dit nodig is voor de omvang van het congres. Vooraf maken we een uitgebreid draaischema waarin alle details staan welke vastgelegd moeten worden. Vervolgens gaan we van alle opnames een overzicht maken en beginnen we met de montage.

Afhankelijk van de wens voor het aantal video’s en de deadline leveren we de video’s op. Ook voor buitenlandse congressen kunnen wij van dienst zijn in het registeren van de bedrijfspresentaties, het congres en eventuele andere gebeurtenissen.

Meer weten over de mogelijkheden van een videoregistratie van jouw congres?

Wij denken graag in met jullie mee in een passende oplossing. Elk congres is anders en elke wens is uiteraard ook anders. Neem vrijblijvend met ons contact op en wij denken graag met jullie mee.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.