×
Een bedrijfsfilm gericht op VCA en veiligheidsmaatregelen, waarin medewerkers worden getoond die veiligheidsprocedures volgen op de werkvloer, met nadruk op het belang van veiligheid in de werkomgeving

Wij produceren doeltreffende video’s

Videoproductiebedrijf in Ermelo

De bruisende plaats Ermelo in provincie Gelderland staat voor de meeste mensen bekend om de mooie heiden en strand Horst bij de A28.  Maar naast deze mooie recreatiegebieden die Ermelo te bieden heeft zijn er ook vele lokale bedrijven maar ook grotere bedrijven te vinden. In dit artikel lees je wat een bedrijfsfilm kan opleveren voor ondernemers uit Ermelo.

Offerte aanvragen of neem contact op

icoon laptop grafiek van ei naar kip huisstijl

Video zorgt voor meer omzet
Video’s op je website zorgt voor meer conversie en een hogere vindbaarheid.

icoon van ei naar kip huisstijl prijs oscar film

Gemiddelde een score van 4,9 op Google
Met 50+ reviews op Google scoren wij een gemiddelde van 4,9.

icoon idee lampje van ei naar kip huisstijl

We zijn flexibel en denken mee
Onze kracht zit in het flexibel meedenken in oplossingen.

icoon van ei naar kip huisstijl Videoplayer

Beter vindbaar met videocontent
Professionele videocontent draagt bij aan een betere online vindbaarheid.

over ons werken bij vacature werving video recruitment inspirerende bedrijfscultuur boeiende carrièrekansen dynamische werkomgeving aantrekkelijke werknemersverhalen

Videocontent werkt

Werkt videomarketing in Ermelo?

Videomarketing werkt met de juiste aanpak en het juiste plan in vrijwel elke plaats. Er zijn veel bedrijven die een bedrijfsfilm hebben maar structureel online videocontent plaatsen gebeurt nog weinig in Ermelo. Wanneer je doelgroep vooral jongeren zijn of mensen die veel op online platformen zitten en veel opzoeken op internet dan is video een goed medium om je boodschap over te brengen.

Offerte aanvragen of neem contact op

macro studio productvideo productfotografie creatieve commercial krachtige product promotie innovatieve marketing

Video zorgt voor zichtbaarheid

Animatie beelden of echte beelden?

Dit antwoord zal per bedrijf en branche verschillend zijn. Echte mensen op beeld wekken natuurlijk veel makkelijker vertrouwen op dan een getekend poppetje met een voice-over. Maar sommige diensten zijn lastig goed uit te leggen met echte beelden, animatie kan hier het verschil in maken. Het is ook mogelijk om animatie toe toevoegen in een bedrijfsfilm of online videocontent.

Wij kijken altijd eerst wat de boodschap is en het doel van de video. Animatie moet een echte meerwaarde hebben ten opzichte van filmbeelden. Pas dan adviseren wij animatie te gebruiken. Qua kosten zit er niet altijd een groot verschil in, maar dit is ook weer per project verschillend.

Offerte aanvragen of neem contact op

Over Ermelo in het kort

De gemeente Ermelo telt rond de 27.000 inwoners en z’n 2500 bedrijven. Vooral zakelijk dienstverlenende bedrijven en horeca bedrijven zijn er veel te vinden. En door de mooie natuur gebieden in de omgeving zijn er ook veel recreatiebedrijven te vinden.

Onze werkwijze voor het maken van goede videocontent

Het moeten hebben van een bedrijfsfilm of video’s voor je bedrijf is nooit een goede reden. Er is altijd een doel nodig wat je wilt bereiken met de video’s. Hierdoor krijgen de video’s meer inhoud en waarde en zal er meer succes worden behaalt. Daarom is onze eerste stap het idee/plan uitbroeden. Kijken of video de oplossing is voor het probleem en zoja, in welke vorm dat dan is.

Daarna gaan we aan de slag met het voorbereiden van de opnames, het maken van de opnames en nabewerking.

Naast dat wij bedrijfsfilms maken kunnen wij ook animatie video’s, instructievideo’s en wervingsvideo’s maken. Ook hebben wij ervaring met Webinars en online livestreams.

Een bedrijfsfilm zorgt voor conversie

Video’s zijn populair bij mensen maar ook zeer zeker bij de zoekmachines. Een webpagina met goede videocontent wordt beloont met een hogere weergave in de zoekresultaten. Daarnaast worden er ook vele bedrijven gevonden via YouTube en als daar goed aanwezig bent met video’s kan dit zeker een hogere conversie opleveren.

Ook kan video meerwaarde bieden bij verkoopgesprekken. Het kan zorgen voor een goede binnenkomer en het in een keer verduidelijken van wat je precies als bedrijf doet. Ook blijven beelden vaak beter hangen dan gesproken woorden. Wanneer je gave resultaten laat zien van projecten waar jij trots op bent zal dit ook blijven hangen bij de kijker, de potentiële klant dus…

Wat kost het maken van een bedrijfsfilm in Ermelo?

Het maken van een bedrijfsfilm is maatwerk, daardoor zijn er helaas geen vaste prijzen. Wil je weten wat jouw bedrijfsfilm in Ermelo kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op