Video voor in je beursstand

beursvideo (2)

Vergeet bij het laten ontwerpen van jouw beursstand niet de mogelijkheden van LCD schermen, LED-Walls en interactieve beamers. Want met video in je beursstand trek je niet alleen bezoekers naar stand je behoudt ze ook langer in je stand. En een stand waar veel publiek staat zal nog meer publiek aantrekken.

Beeldend informatie overdragen met video

Informatie kun je overdragen op verschillende manieren met gesproken tekst, geschreven tekst en beelden. Zoals bijvoorbeeld video. Met een goede video die ook afspeelbaar is zonder geluid kun je veel informatie overbrengen aan de bezoekers van je beursstand. Nog voordat een van je medewerkers hem of haar heeft aangesproken. Is door de eerste blik op de videoschermen al een berg aan informatie overgedragen.

Dat zonder geluid is op een beurs wel net zo fijn, al hebben wij ook ideeën hoe het wel met geluid kan. Zoals bijvoorbeeld audio-hoorns (net als in een museum) of draadloze koptelefoons mee geven bij het betreden van jouw beursstand. Afhankelijk van je product en dienst kunnen we een goede oplossing hiervoor bedenken.

Creatief met schermen

Je kan je eigen TV scherm uit de woonkamer meenemen en vervolgens op de beurs op een statafel zetten. Maarja, dan zit je partner thuis zonder TV en ziet jouw stand er niet zo professioneel uit. Met een aantal kleine ingrepen kun je bijvoorbeeld een scherm al inbouwen in een mooie kast of achterdoek. En wanneer je gebruik maakt van professionele beursstand bouwers kun je ook creatieve manieren voor schermen bedenken. Bijvoorbeeld in het plafond van je beursstand of op de vloer. Uiteraard moet het bij je product of dienst aansluiten maar er zijn talloze creatieve manieren te denken om de schermen niet alleen een vierkant frame te laten zijn.

Wij denken graag creatief mee in een oplossing zodat jouw beursvideo’s tot hun rechtkomen in je beursstand. Wij werken onder andere samen met diverse partijen in de beeld, licht en geluidsector die grote schermen kunnen regelen.

Wat als je stand al te vol staat?

Zelfs in dit geval kan video je uit de brand helpen. Want met goede video’s die bijvoorbeeld ondertiteling bevatten of waar naast het scherm draadloze koptelefoons of audio-hoorns hangen. Kun je ook prima je verkoop gesprek deels laten doen door een video. Uiteraard is persoonlijk contact belangrijk maar wanneer al je medewerkers in gesprek zijn. Kunnen bezoekers doormiddel van video’s in je beursstand toch met jouw bedrijf of product kennismaken.

Meer weten over video in je beursstand?

Neem vrijblijvend met ons contact op en wij maken graag een plan voor jouw bedrijf op maat. Naast het maken van de video’s, vinden wij het creatief meedenken leuk om te doen. Dus welke uitdaging je ook voor ons hebt, wij helpen je graag verder.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.