Specialist in het maken van bedrijfsfilms in Rhenen

bedrijfsfilm laten maken in Rhenen

Rhenen is volgens ons het meest bekend van de panda’s die er sinds 2017 te vinden zijn in de Ouwehands Dierenpark. Maar ook de bijzondere Cunera kerk en de Rijn mogen niet klagen over hun zichtbaarheid. Als ondernemer wil je ook bekend en zichtbaar zijn. Wil jij met video scoren in Rhenen? Lees deze blog voor meer informatie over het laten maken van een bedrijfsfilm in Rhenen.

Over Rhenen in het kort

In Rhenen zijn er circa 1.500 bedrijven te vinden en z’n 15.400 inwoners. De meeste inwoners zijn tussen de 45 jaar en de 65 jaar. Maar ook zijn er veel volwassen te vinden met de leeftijd van 25 jaar tot 45 jaar. Gemiddeld heeft elk huishouden 2 kinderen.

Een van de grootste attracties van Rhenen is de dierentuin die jaarlijks z’n 1.000.000 gasten ontvangt. Ook zijn er in het winkelcentrum leuke kleine restaurantjes te vinden. Qua bereikbaarheid ligt het tussen de A12 en de A15 en heeft het een eigen treinstation.

Rhenen is ook een zeer ondernemende stad waar veel activiteiten worden georganiseerd. Zo is in 2012 Koning Beatrix langs geweest op Koningendag en vind er jaarlijks de Rijnweek plaats. De Rijnweek is een groot (gratis) festival welke 1 week duurt. Elke avond zijn er verschillende artiesten te zien en er is een grote kermis.

Rhenen werkt samen met het samenwerkingsverband Regio Foodvally. Hierbij zitten ook de gemeenten Veenendaal, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel en Renswoude. De Foodvally is een samenwerkingsverband waarbij bedrijven en onderwijsinstellingen met elkaar samenwerken.

Werkt videomarketing in Rhenen?

Videomarketing werkt met de juiste aanpak en het juiste plan in vrijwel elke plaats. Er zijn veel bedrijven die een bedrijfsfilm hebben maar structureel online videocontent plaatsen gebeurt nog weinig in Rhenen. Wanneer je doelgroep vooral jongeren zijn of mensen die veel op online platformen zitten (zoals Facebook of LinkedIn) en veel opzoeken op internet is video een goed medium om je boodschap over te brengen.

Animatie beelden of echte beelden?

Dit antwoord zal per bedrijf en branche verschillend zijn. Echte mensen op beeld wekken natuurlijk veel makkelijker vertrouwen op dan een getekend poppetje met een voice-over. Maar sommige diensten zijn lastig goed uit te leggen met echte beelden, animatie kan hier het verschil in maken. Het is ook mogelijk om animatie toe toevoegen in een bedrijfsfilm of online videocontent.

Wij kijken altijd eerst wat de boodschap is en het doel van de video. Animatie moet een echte meerwaarde hebben ten opzichte van filmbeelden. Pas dan adviseren wij animatie te gebruiken. Qua kosten zit er niet altijd een groot verschil in, maar dit is ook weer per project verschillend.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Rhenen?

Een bedrijfsfilm laten maken daar is helaas geen vaste prijs voor omdat het altijd maatwerk is. Want bereik je je doel wel met 1 video? Of heb je een serie van video’s nodig om echt het succes te behalen wat je wilt. Voor de kosten kunnen we wel een kleine schatting geven. Een gemiddelde bedrijfsfilm kost rond de 2.000 euro. Uitgaande van 1 draaidag met een cameraman en geluidsman, in de regio van Rhenen.

De kosten voor het maken van een animatievideo zijn afhankelijk van de benodigde tekeningen, de voice-over, de lengte van de video en de muziek. Maar gemiddeld liggen de prijzen voor een animatiefilm ook rond de 2.000 euro.

Het maken van een bedrijfsfilm of videocontent wordt goedkoper per video wanneer we gaan werken in batches. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld korte instructie of pitchvideo’s van maximaal 1 minuut kunnen wij deze al leveren vanaf 85 euro per stuk met een minimale afname van 10 stuks.

Plan een gratis inzichtgesprek in Rhenen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van video of animatie voor jouw bedrijf? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek waarbij we inzicht zullen geven in de mogelijkheden.

Bel ons via 06-50404114 of stuur een mail naar info@vaneinaarkip.nl voor een afspraak.

Bronvermelding:

https://allecijfers.nl/woonplaats/rhenen/

https://www.ouwehand.nl/nl/nieuws/ouwehands-dierenpark-rhenen-doneerde-afgelopen-jaar-e-1-100-000-aan-natuurbescherming

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.