Ik heb Kevin leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Voor de eerste aflevering van onze vlogreeks De Duvers, waarin de vloggers onze medewerkers aan de tand voelen over werken bij Dura Vermeer, was hij cameraman, heeft hij meegedacht over het creatieve concept en script, en heeft hij de videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Kevin aan nieuwe projecten werken.

Dura VermeerRobine de Graaf

Het mooie resultaat, jullie goede service en jullie advies voor aanpassing van de website, waren voor mij redenen de rekening direct te betalen. 🙂

Uitvaartzorg NederlandBram van der Zijden

Voor de allereerste The Haque Filmcontest heeft Kevin Ike voor de film Eline van deelnemer Zwarts Producties een meer dan geweldige making-of/behind-the scenes gemaakt. De cast en crew mooi uitgelicht en gevolgd. Een cameraman met een gedisciplineerde en vlotte instelling. Bijna onzichtbaar op de set legde Kevin verfijnd spannende details vast. Boeiend, zonder de inhoud van de film prijs te geven. Een mooi kijkje achter de schermen. Filmen, editten, muziek en ook nog eens een poster maken. Kevin deed het allemaal in een recordtempo. Een getalenteerde en efficiënte filmmaker waar ik zeker vaker mee wil samenwerken.

Zwarts ProductiesCarla Goedkoop

De opnamedag verliep prima. Jullie waren goed voorbereid. Ik vond het ook heel fijn dat jullie mij goed advies hebben gegeven bij het maken van het script.

Christelijk Lyceum VeenendaalAnnet Dankelman-Verwelius

Van Ei naar Kip heeft ervoor gezorgd dat onze website compleetinstijl.nl voorzien is van een helder beeld van onze aanpak. De proactieve houding van Kevin waarderen wij enorm. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat de juiste beelden, de juiste tekst en de juiste stem met elkaar zijn gecombineerd. Wij bevelen van Ei naar Kip dan ook van harte aan.

Compleet in StijlMartin van Engelenburg

Met Kevin werk ik nu een aantal jaren samen en hij heeft voor mij en mijn productiebedrijf vele taken uitgevoerd naar meer dan volle tevredenheid. Zijn accurate werken waardeer ik zeer. Hij komt altijd zijn afspraken na en is full committed in zijn werk. Ik ben trots op het feit dat ik met hem diverse films en websites heb kunnen realiseren. Een aanrader om met hem samen te werken.

Global Film FactoryHans van der Hulst

Zeer prettige samenwerking met Kevin gehad. Leuk om te zien dat Kevin zelfs op 35 meter hoogte op een torenkraan nog perfecte beelden schiet. Als wij in de toekomst weer iemand nodig hebben voor filmwerk, dan komen wij zeker weer bij Kevin terug!

BCS CranecameraEdwin van Hove

Kevin pakt de zaken snel en kundig op, en heeft aan een half woord genoeg. Voor herhaling vatbaar!

The CircleJoris Gramberg

Kevin is een absolute professional. Bevlogen en enthousiast. Komt met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!

Zakelijk Succes AcademyBart van den Belt

Wij ervaren een enorm goede communicatie met van Ei naar Kip. No-nonsense aanpak, creatief meedenken en duidelijke afspraken maakt hen een ontzettend fijne partner. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

Stella van LeydenMaria Cristina Spano

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Kevin. Hij heeft verstand van zaken, komt zijn afspraken na en heeft een prachtige opname gemaakt voor ons bij Monuta Nijenheim in Zeist. Kortom, wij kunnen Kevin zeker aanbevelen.

Monuta ZeistBerna Hofmans en Maurits Altena

Kevin heeft geweldig werk geleverd bij het maken van mijn promofilm. Zeer vakkundig, servicegericht en professioneel! Ik beveel van Ei naar Kip van harte aan!

FreshmagicJanse Heijn

Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons; Huiting Uitvaartverzorging een promotiefilm gemaakt voor in de bioscoop. Top samenwerking en geweldig resultaat.

Huiting UitvaartverzorgingRedolf Huiting