Professionele bedrijfsfilm laten maken in Ermelo

Professionele bedrijfsfilm laten maken in Ermelo

De bruisende plaats Ermelo in provincie Gelderland staat voor de meeste mensen bekend om de mooie heiden en strand Horst bij de A28.  Maar naast deze mooie recreatiegebieden die Ermelo te bieden heeft zijn er ook vele lokale bedrijven maar ook grotere bedrijven te vinden. In dit artikel lees je wat een bedrijfsfilm kan opleveren voor ondernemers uit Ermelo.

Over Ermelo in het kort

De gemeente Ermelo telt rond de 27.000 inwoners en z’n 2500 bedrijven. Vooral zakelijk dienstverlenende bedrijven en horeca bedrijven zijn er veel te vinden. En door de mooie natuur gebieden in de omgeving zijn er ook veel recreatiebedrijven te vinden.

Werkt videomarketing in Ermelo?

Videomarketing werkt met de juiste aanpak en het juiste plan in vrijwel elke plaats. Er zijn veel bedrijven die een bedrijfsfilm hebben maar structureel online videocontent plaatsen gebeurt nog weinig in Ermelo. Wanneer je doelgroep vooral jongeren zijn of mensen die veel op online platformen zitten en veel opzoeken op internet dan is video een goed medium om je boodschap over te brengen.

Animatie beelden of echte beelden?

Dit antwoord zal per bedrijf en branche verschillend zijn. Echte mensen op beeld wekken natuurlijk veel makkelijker vertrouwen op dan een getekend poppetje met een voice-over. Maar sommige diensten zijn lastig goed uit te leggen met echte beelden, animatie kan hier het verschil in maken. Het is ook mogelijk om animatie toe toevoegen in een bedrijfsfilm of online videocontent.

Wij kijken altijd eerst wat de boodschap is en het doel van de video. Animatie moet een echte meerwaarde hebben ten opzichte van filmbeelden. Pas dan adviseren wij animatie te gebruiken. Qua kosten zit er niet altijd een groot verschil in, maar dit is ook weer per project verschillend.

Onze werkwijze voor het maken van goede videocontent

Het moeten hebben van een bedrijfsfilm of video’s voor je bedrijf is nooit een goede reden. Er is altijd een doel nodig wat je wilt bereiken met de video’s. Hierdoor krijgen de video’s meer inhoud en waarde en zal er meer succes worden behaalt. Daarom is onze eerste stap het idee/plan uitbroeden. Kijken of video de oplossing is voor het probleem en zoja, in welke vorm dat dan is.

Daarna gaan we aan de slag met het voorbereiden van de opnames, het maken van de opnames en nabewerking.

Naast dat wij bedrijfsfilms maken kunnen wij ook animatie video’s, instructievideo’s en wervingsvideo’s maken. Ook hebben wij ervaring met Webinars en online livestreams.

Een bedrijfsfilm zorgt voor conversie

Video’s zijn populair bij mensen maar ook zeer zeker bij de zoekmachines. Een webpagina met goede videocontent wordt beloont met een hogere weergave in de zoekresultaten. Daarnaast worden er ook vele bedrijven gevonden via YouTube en als daar goed aanwezig bent met video’s kan dit zeker een hogere conversie opleveren.

Ook kan video meerwaarde bieden bij verkoopgesprekken. Het kan zorgen voor een goede binnenkomer en het in een keer verduidelijken van wat je precies als bedrijf doet. Ook blijven beelden vaak beter hangen dan gesproken woorden. Wanneer je gave resultaten laat zien van projecten waar jij trots op bent zal dit ook blijven hangen bij de kijker, de potentiële klant dus…

Wat kost het maken van een bedrijfsfilm in Ermelo?

Het maken van een bedrijfsfilm is maatwerk, daardoor zijn er geen vaste prijzen. Wel kunnen we een schatting geven. Een gemiddelde bedrijfsfilm kost rond de 1.500 – 2.000 euro. Uitgaande van 1 draaidag met een cameraman en geluidsman, in de regio van Ermelo.

Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld korte instructie of pitchvideo’s van maximaal 1 minuut.

Bekijk ook onze video pakketten voor meer prijzen.

Wij ontmoeten jou graag in Ermelo voor een inzichtgesprek!

Nog niet helemaal overtuigd over de kracht van video voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon eerst wat meer informatie? Geen probleem, wij komen graag bij je langs en geven een goed inzicht over de mogelijkheden van video voor jouw als ondernemer.

Bel ons via 06-50404114 of stuur een mail naar info@vaneinaarkip.nl voor een afspraak.

Bronvermelding:

https://allecijfers.nl/gemeente/ermelo/

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.