Zakelijk Succes Academie

Project Details

Opdrachtgever: Zakelijk Succes Academie

 

Categorie: Bedrijfsfilm

 

Jaar: Doorlopend vanaf 2018

Achter de schermen bij dit project

Dit project delen

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Project Beschrijving

De Zakelijk Succes Academie is een hbo-gecertificeerde opleiding voor ondernemers. Elk jaar nemen tientallen ondernemers deel aan hun jaarprogramma. Met live seminars, online lessen en coaching leren ze het vak ondernemen. In opdracht van de Zakelijk Succes Academie maken wij verschillende soorten video’s. We leggen seminars en masterclasses vast met multicameraregistraties en maken promotiefilms, klantreviewvideo’s en instructievideo’s. 

Al deze video’s worden voor verschillende doeleinden gebruikt en daarom hebben wij voor elk soort video in samenwerking met eigenaar Bart van den Belt een format gemaakt. Verschillende doeleinden zijn bijvoorbeeld: promotie en lesmateriaal voor de online omgeving. 

In de afgelopen jaren hebben wij honderden uren beeldmateriaal mogen vastleggen. Inmiddels staat de teller al op z’n 200 video’s van verschillende lengtes. Sommige duren 1 minuut en sommige zelfs 60 minuten. Op deze pagina is er een aantal van te zien. Alle openbare video’s zijn te zien op het YouTube-kanaal van Bart van den Belt

Wij verzorgen voor veel video’s van de Zakelijk Succes Academie de opnames, maar ook intern filmen ze regelmatig. Wij verzorgen de montage van deze intern opgenomen videobeelden.