The Circle Veenendaal

Project Details

Opdrachtgever: The Circle Veenendaal

Categorie: Trailer

Jaar: Doorlopend 2019

 

Locaties:

Veenendaal (diverse plekken)

Kasteel Wijenburg

 

Met Dank aan:

The Circle Veenendaal

Gaby Janssen

Alle figurnten

Achter de schermen bij dit project

Dit project delen

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Project Beschrijving

The Circle Veenendaal biedt verschillende activiteiten voor het perfecte uitje voor bedrijven of gewoon met vrienden. Er zijn diverse escaperooms, pooltafels, VR-experiences, pubquizzen en GPS-spellen. Wij hebben voor The Circle diverse video’s mogen maken. In samenwerking met The Circle hebben wij ook de productie gedaan van deze films. Het regelen van locaties, acteurs en figuranten namen we voor onze rekening. De films zijn hieronder te bekijken.

Storyvideo’s voor escaperoom

In de nieuwste escaperoom bij The Circle zitten een aantal interactieve video-elementen. Spelers krijgen op een tablet tijdens het spel video’s te zien met aanwijzingen om zo snel mogelijk de ruimte te verlaten. Eén van deze films is hieronder te zien. Deze wordt afgespeeld aan het begin van de escaperoom. De spelers zitten dan ook in een echte bus.

Promotiefilms

Voor de Gilbert-GPS-tocht hebben wij een korte promotiefilm gemaakt met diverse visual effects (VFX). Daarnaast hebben wij een video gemaakt ter promotie van de VR-experiences bij The Circle. De visuele effecten in de video’s hebben wij met de computer over het originele beeldmateriaal gezet. Voor een aantal van deze shots hebben wij gebruikgemaakt van een green screen op locatie én in een opnamestudio. 

 

Instructiefilm voor GPS-tocht

In 2019 was het Gilbert-jaar in Veenendaal; het gehele jaar werden er diverse feesten en activiteiten georganiseerd, waaronder ook een GPS-spel in het centrum van Veenendaal. Voor dit spel hebben wij naast een promotietrailer ook een korte instructiefilm mogen maken. Niemand minder dan Gilbert van Schoonbeke zelf (gespeeld door Gaby Jansen) verscheen voor de camera.