Datum
Doorlopend 2019 – 2020

Opdrachtgever
Timbee Internet Marketing

Klant
Teamwork Interiors BV

Teamwork Interiors

Bedrijfsfilm

In opdracht van Timbee BV uit Veenendaal hebben wij diverse video’s mogen maken voor Teamwork Interiors BV. Dit bedrijf maakt interieurs voor hotels, sportscholen en winkels. Hun werkt gaat de gehele wereld over. De samenwerking tussen Timbee, Teamwork en van Ei naar Kip was bij dit project erg belangrijk. Er zijn meerdere draaidagen geweest waar rekening gehouden moest worden met medewerkers, winkeleigenaren en klanten.

We zijn in het begin uitgegaan van één bedrijfsfilms en drie wervingsvideo’s. Tijdens alle draaidagen hebben wij zoveel mogelijk beeldmateriaal gemaakt; materiaal dat tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt wordt in korte socialemediavideo’s. Er is een complete videobeeldbank ontstaan met alle processtappen van Teamwork: voorbereiding, productie, realisatie en resultaat.

Voor de bedrijfsfilms hebben wij gebruikgemaakt van een green screen en een rails waarover de camera rijdt. Dit is gebruikt in het laatste shot. Hiernaast is een foto te zien van ‘achter de schermen’.

Vertaling en ondertiteling

Alle video’s zijn opgenomen in het Nederlands en zijn vervolgens ondertiteld in het Duits en Engels.