Datum
Doorlopend vanaf 2015

Opdrachtgever
Christelijk Lyceum Veenendaal

Christelijk Lyceum Veenendaal

Bedrijfsfilm

Het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV) is een middelbare school in Veenendaal. Deze school heeft ongeveer 2000 leerlingen en biedt onderwijs voor mavo, havo en vwo. Er is veel ruimte voor ontwikkeling doordat er wordt gewerkt met verschillende talentklassen.

Van 2011 tot 2015 heb ikzelf (Kevin Ike, eigenaar van Ei naar Kip) op het CLV gezeten. In die jaren mocht ik al diverse films maken en heb ik alle vrijheid gekregen om mezelf te ontwikkelen. Sinds 2019 komen regelmatig leerlingen uit de ondernemersklassen van het CLV langs bij ons op kantoor. Samen met Flexxin, de beheerder van onze kantoorruimtes, delen we onze ervaringen als ondernemer.

Deze school heeft ook na mijn examens nog veel voor mij betekend. Ze zijn een vaste opdrachtgever geworden. Er zijn diverse films gemaakt voor de school, zowel voor intern als extern gebruik. Hieronder is een groot deel van deze films te bekijken.

De in het verleden gemaakte films mogen wij helaas i.v.m. de privacy van medewerkers en leerlingen niet openbaar vertonen in ons portfolio.