Onze werkwijze in 6 simpele stappen

Wij maken uitsluitend gebruik van vrije-uitloopfantasie…

Voor al onze diensten is onze werkwijze over het algemeen hetzelfde. Bij ons staat de wens van de klant centraal tijdens het gehele productieproces. Van idee tot eindproduct. Samen broeden wij jouw idee uit!

1. Het idee…

Alles begint bij een simpel idee. Veel mensen die wij helpen hebben al een beeld van het beoogde eindresultaat. Wij gaan met jou in gesprek en horen aan wat jij in gedachte hebt. Ben je inspiratieloos? Wij helpen je.

2. Broedtijd…

Als het idee eenmaal is besproken, gaan wij de broedkast in… Wij denken een plan uit en maken een passende offerte. Soms is het nodig om het idee iets aan te passen of om onderzoek te doen naar de realisatiemogelijkheden. Ook dit doen wij graag voor jou!

3. De schil doorbreken…

Bij elk voorstel moeten knopen worden doorgehakt en beslissingen genomen worden. Nadat wij het idee hebben uitgewerkt tot een plan, komen wij graag nog een keer langs om de puntjes op de i te zetten.

4. In productie…

Ja! We mogen voor jou aan de slag! Wij gaan onze uiterste best doen om deze productietijd zo spoedig en effectief mogelijk te laten verlopen. Op die manier staat jouw website binnen de kortste keren online of kun je jouw bedrijfsfilm snel aan je klanten laten zien.

5. Tussentijdse feedbackronde…

Wij streven er naar om binnen 1 week een eerste versie klaar te hebben. Tijdens deze ronde kun je feedback geven en passen wij waar nodig de film of het ontwerp aan.

6. Eindoplevering…

Ja! Het is klaar! We hopen natuurlijk dat je helemaal tevreden bent met het eindproduct. Wij zijn pas tevreden als jij dat héél erg bent. Mooie producties vieren we! Als kers op de taart helpen wij je op weg met het bijhouden van de website of het plaatsen van de video op het wereldwijde web.