Online videocontent

Online videocontent heeft een oneindig groot potentieel bereik. Iedereen met toegang tot internet kan in theorie een gebruiker zijn van jouw diensten. Een dagelijkse of wekelijkse podcast creëert een vaste groep fans en klanten, en een filmpje op YouTube kan viral gaan – met zakelijk succes als gevolg. Wij helpen je graag bij het maken van online videocontent die jouw doelgroep bereikt en aanspreekt.

YouTube als zoekmachine

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, maar wordt op de voet gevolgd door YouTube. Veel mensen zijn visueel ingesteld en lezen geen of weinig teksten. Het is daarom slim om in te zetten op videocontent op YouTube. Een YouTube-filmpje zorgt ervoor dat bezoekers langer op je website blijven en daarmee scoor je punten bij Google.

Filmpjes kunnen ook op andere platforms worden geüpload en gedeeld. Onder meer LinkedIn, Facebook en Instagram zijn populair. Laatstgenoemde site ontleent haar bestaansrecht aan beelden. Wij maken niet alleen de videobeelden, maar helpen ook om deze strategisch in te zetten op het wereldwijde web.

Toepassingen van videocontent op het web

Voor bedrijven maken we vaak bedrijfsfilms, maar ook andere vormen van video’s zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een podcast waarmee je een groep geïnteresseerden aan je kunt binden. Podcasts zijn gericht op informatieoverdracht. Andere creatieve manieren om video in te zetten: vlogs, wervingsvideo’s, vacaturevideo’s en klantreviewvideo’s. Ook voor animaties kun je bij ons terecht.

Ja, ik wil meer informatie over online videocontent.

Voorbeelden

Om een indruk te geven van de mogelijkheden staan hieronder een aantal voorbeelden uitgelicht. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al ons werk op onze portfolio pagina.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie over een bedrijfsfilm? Neem vrijblijvend contact met ons op!