Meest gestelde vragen over livestreams

20210417_100646

Hieronder geven wij een overzicht van de meest gestelde vragen over livestreams. Deze vragen hebben wij de afgelopen jaren het meest gekregen. 

Hoe bekijk je de livestream als genodigde?

Dat is zeer gemakkelijk de livestream wordt geplaatst op jullie eigen website. Het betreft een video die op de pagina zelf staat, dit wordt ‘embedden’ genoemd in vaktermen.

Eventueel kunnen wij de video ook op een speciale pagina op onze website plaatsen. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden, het openen van de link is voldoende, dit kan zowel op de smart-tv, telefoon, tablet als computer/laptop. Komt de kijker er niet uit? Dan hebben wij een support pagina die hulp kan bieden.

 

Kan de stream beveiligd worden?

Jazeker, wij kunnen een wachtwoord op de stream zetten.

Hebben jullie back-up mogelijkheden voor als er iets fout gaat?

Wij hebben verschillende oplossingen die we op het laatste moment kunnen inzetten als er iets mis gaat. Voor alle zekerheid koppelen wij minimaal 3 verschillende internet connecties met elkaar zodat als er één weg valt de stream wel online blijft. Wanneer er iets mis gaat bij de kijkers hebben wij een uitgebreide supportpagina en bieden we ook ondersteuning.

Hoeveel kijkers kunnen er maximaal kijken?

Het aantal kijkers via onze livestream oplossing is onbeperkt. Wel bekijken we dit per situatie, en kiezen dan de juiste oplossing.

Kan een kijker de livestream terug kijken?

Na afloop van de livestream kan indien gewenst de livestream terug gekeken worden. Eventueel kunnen we hem zelfs nog volledig monteren. En eventuele foutjes eruit halen.

Hoe ver gaat jullie ondersteuning?

Wij zijn jou technische hulp tijdens het organiseren van de livestream. Afhankelijk van de grote van het budget kunnen wij alles faciliteren in samenwerking met partijen waar we regelmatig mee samenwerken. Wij kunnen LED/LCD schermen regelen voor in de zaal, geluidsversterking en het uitlichten van het podium/studio.

Ook een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.