Livestreamen: Jouw huwelijk via livestream

De dag van jullie leven...

Livestreamen: Jouw huwelijk via livestream

Natuurlijk wil je de mooiste dag van je leven, je bruiloft, delen met zoveel mogelijk vrienden en familie. In verband met het coronavirus is dit op het moment erg lastig. Vooral met de maatregelen waarin restricties voor een maximaal aantal personen wordt benoemd, worden grote huwelijken een onmogelijke optie. Maar wees niet getreurd, want aan de hand van de nieuwste technologieën is het alsnog mogelijk om mensen vanaf een andere locatie mee te laten genieten van jouw dag. Wij vertellen je graag meer over hoe wij jouw trouwerij kunnen vastleggen en delen met behulp van een livestream.

Je hebt ervoor gekozen om jouw bruiloft te livestreamen naar vrienden en dierbaren, maar welke opties zijn er eigenlijk? Van Ei naar Kip biedt verschillende opties om op jouw manier en naar jouw wensen je bruiloft via een livestream te delen. Deze opties zijn er natuurlijk voor elk budget en voor elke omvang.

20210309_100715

Wat is livestreamen?

Een livestream is eigenlijk niets anders dan het direct uitzenden van het opgenomen beeldmateriaal. Er wordt een rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis of evenement tot stand gebracht. Het woord “live” in livestreamen geeft aan dat beeld op hetzelfde moment wordt vertoond als dat het plaatsvindt. Zo zien de thuiskijkers precies op hetzelfde moment “de kus” als de mensen die op locatie aanwezig zijn.

Lees hier over hoe wij huwelijken livestreamen.

Een livestream voor de thuiskijkers

De opnames van jouw ceremonie, speech of de gehele dag worden direct uitgezonden naar de thuiskijkers. De kijkers kunnen meegenieten met live beeld en geluid van jouw trouwdag. Voor het vastleggen van het beeld en het opnemen van het geluid voor de livestream is minimaal één cameraman en één geluidsman nodig. Dit kan natuurlijk worden uitgebreid wanneer de locatie groot is of als er vanuit verschillende hoeken beeld vastgelegd moet kunnen worden.

bruifloft_via_een_livestream_door_van_ei_naar_kip

Tweezijdig livestreamen

Naast een enkelvoudige livestream naar de thuiskijkers is het ook mogelijk om interactie tussen de thuiskijkers en de aanwezigen op het huwelijk tot stand te brengen. Een livestream met de mogelijkheid tot interactie wordt ook wel een hybride livestream genoemd. Met een hybride livestream is de ceremonie voor de thuiskijkers te volgen, maar zijn de thuiskijkers ook te zien vanaf de trouwlocatie. Dit kan worden verwezenlijkt aan de hand van grote led schermen die de thuiskijkers tonen.

Livestreamen tussen twee locaties

Split je je bruiloft in twee of meerdere locaties? Dan is het ook mogelijk om te livestreamen tussen deze locaties. Live beelden kunnen aan de hand van een groot led scherm direct uitgezonden worden op een andere locatie, buiten of in een andere zaal. Al het publiek kan dan met gepaste afstand en zich houdend aan de maatregelen meegenieten van jouw dag.

Uiteraard worden de livestream beelden niet alleen uitgezonden, maar worden deze ook opgenomen. De opgenomen beelden kun je dus altijd later nog terugkijken.

_1255548

Meer weten over hoe wij jouw bruiloft kunnen livestreamen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.