Grafisch ontwerp

Een brief van de Belastingdienst herken je aan de blauwe envelop, de televisiezender RTL 7 associeer je met de kleuren geel en zwart, en de brochure van een chique hotel wordt gekenmerkt door een luxe lettertype. Hoe duidelijk is jouw huisstijl? Wat communiceer jij op grafisch gebied?

Herkenbare huisstijl

Een herkenbare huisstijl is een voorwaarde voor elk merk. Een huisstijl bepaalt het gevoel dat een klant heeft bij jouw product of dienst. Met een grafisch ontwerp laat je bewust of onbewust een indruk achter bij de buitenwereld, en die eerste indruk is juist zo belangrijk. Ga voor een professionele huisstijl! Jij wilt toch niet die ondernemer zijn die zijn visitekaartjes door het neefje van de buurman laat maken?

Vraag vrijblijvend een grafisch ontwerp aan.

Grafisch ontwerp voor online en offline doeleinden

Met gemak maken wij een professionele huisstijl voor online doeleinden, bijvoorbeeld voor jouw website, socialmediakanaal of promotiecampagne. Wij toveren met kleuren, vormen en lettertypen om jouw bedrijfsidentiteit te vertalen naar een huisstijl die past als een jas. Onze ontwerpvaardigheden betreffen ook offline producties; van een simpel visitekaartje tot een volledige brochure en van roll-up-banners tot gevelreclame.

Jouw eigen input is leidend voor het ontwerp. Heb je zelf ideeën over kleur- of vormgebruik, of heb je een leuk lettertype op het oog? Laat het weten.

Snel schakelen met drukkerijen

Wij hebben rechtstreeks contact met verschillende drukkerijen en kunnen je dan ook perfect adviseren. Wil je low budget produceren of heb je budget om écht de blits te maken? Betreft het een lastminute-opdracht? Wij denk graag mee en helpen je met plezier.

Ja, ik wil meer informatie over grafisch ontwerp.

Voorbeelden

Om een indruk te geven van de mogelijkheden staan hieronder een aantal voorbeelden uitgelicht. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al ons werk op onze portfolio pagina.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie over een grafisch ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op!