Een bedrijfsfilm laten maken, hoe?

DSC09006

Geheel op maat een bedrijfsfilm laten maken? Dat kan bij van Ei naar Kip uit Veenendaal! Wij verzorgen indien gewenst de volledige productie. Van script tot montage en zelfs daarna met het plaatsen van de video op je website en socialemediakanalen. Mocht je willen beginnen met het maken van een bedrijfsfilm, dan gaan we graag met jou in gesprek. 

Waarvoor een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm kun je voor verschillende doeleinden laten maken, bijvoorbeeld: voor een beurs, in een showroom of wachtruimte. Of gebruik het tijdens de presentatie voor een toekomstige klant. Met een film kun je gemakkelijk het verhaal van je bedrijf vertellen. De genoemde voorbeelden zijn vormen van offline gebruik van video. Met name online kan video veel betekenen. Denk bijvoorbeeld eens aan korte portretfilms van medewerkers op de ‘ons team’-pagina op je website. Ook op sociale media kan video veel betekenen op het gebied van online conversie.   

Bedrijfsfilm in 4K laten maken

4K-beeldkwaliteit is simpel gezegd 4 keer beter dan Full HD. Al onze films worden standaard in 4K-beeldkwaliteit opgenomen. Dit doen we zodat we achteraf onze beelden eventueel nog kunnen bijsnijden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. We leveren daarna onze films af in de hoge Full HD-kwaliteit, maar het is ook mogelijk om de film in 4K af te leveren. Wij raden dit vooral aan bij vertoningen op grote schermen zoals bijvoorbeeld in de bioscoop.

Het proces van een bedrijfsfilm

Onze werkwijze voor bedrijfsfilms bestaat uit 6 stappen. Het begint met een idee, dat werken we uit. Na deze voorbereidingen gaan we de opnames maken en bewerken we de volledige film. Nadat de film klaar is, helpen we ook graag mee met het plaatsen van de video online. Lees hier onze volledige werkwijze

Verschillende soorten film

Er zijn met video zoveel verschillende dingen mogelijk. Denk aan livestreams of een webserie. Je leest in dit artikel een groot deel van alle verschillende mogelijkheden van videocontent

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.