Voice-over-opnames

Geef een stem aan je bedrijf

Voice-over-opnames

Je filmpje is gemonteerd en voorzien van een bijpassend muziekje. Dan kan-ie nu het internet op! Of toch niet? Heb je al gedacht aan een voice-over?

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar soms is het wenselijk om wat woorden te wijden aan iets wat benadrukt moet worden of is er simpelweg een stem nodig die iets uitlegt. Een voice-over maakt je bedrijfsfilm af. 

 

Wij werken nauw samen met een aantal voice-overs en stemacteurs, en kunnen je adviseren bij het kiezen van de juiste stem voor jouw project. 

Opnames op locatie

Wij hebben zelf professionele apparatuur om voice-overs op locatie op te nemen. Dat is handig wanneer je je eigen stem wilt gebruiken of die van meerdere medewerkers. Belangrijk bij voice-over-opnames op locatie is dat er een geschikte ruimte is – stil en echoloos.

Wat kost een voice-over?

De kosten voor een voice-over variëren. Wil je bijvoorbeeld een bekende Nederlandse stem? Dan betaal je meer dan voor een minder bekende stem. Ook maakt het uit aan welke voorwaarden een stem moet voldoen en waar de film vertoond gaat worden. De gemiddelde kosten voor een voice-over van een bedrijfsfilm tot 3 minuten liggen tussen de 300 en 500 euro.

Voice-over studio in Veenendaal

Wil je zelf een voice-over inspreken? Of heb je iemand in je omgeving met de perfecte stem? Dat kan natuurlijk ook wij hebben in Veenendaal een kleine voice-over studio. In een aparte ruimte is het mogelijk om live mee te luisteren naar de stemacteur en eventueel commentaar te geven. 

Kies je ervoor om de voice-over zelf in te spreken – bij ons of op locatie? 
Dan liggen de kosten lager: bij ons bedragen de kosten voor maximaal 1 uur opname en nabewerking 125 euro en op locatie 185 euro. Bedragen zijn exclusief btw.