Videoproductie

Van begin tot eind

Video is breed inzetbaar...

Er zijn veel gebeurtenissen waar video een rol bij kan spelen. Video kan bijvoorbeeld gebruikt worden als promotiemiddel. Het is een medium dat multi-inzetbaar is. Onze focus ligt op het maken van videocontent voor bedrijven. Wij kunnen ook adviseren en helpen bij het inzetten van video voor andere doeleinden. 

 

Op deze pagina staat een groot aantal voorbeelden van videoproductie. 

DSC09013
bruifloft_via_een_livestream_door_van_ei_naar_kip

Emoties vastleggen

Misschien wel de beste voorbeelden van evenementen waarbij emoties en herinneringen een belangrijke rol spelen, zijn bruiloften en uitvaarten. Maar ook tijdens geboortes, privéfeesten of jubilea draait het om ‘een lach en een traan’. Bijzondere herinneringen aan emotionele gebeurtenissen wil je koesteren; daarbij kan film helpen. Op beeld leg je herinneringen vast voor later. Van Ei naar Kip richt zich op het maken van videocontent voor bedrijven. Maar ook voor particulieren kunnen wij zeker wat betekenen. Daarnaast hebben wij nauw contact met een aantal collega-videografen die zich bezighouden met filmwerk in opdracht van particulieren. Het afleveren van een film met dierbare beelden vindt plaats via een usb-stick, online download of bedrukte dvd/blu-ray. 

Video ter promotie

Wanneer er een openbaar evenement plaatsvindt of wanneer je je bedrijf op een andere manier aan de wereld wilt laten zien, kun je kiezen voor promotievideo’s of bedrijfsfilms. In deze video wordt een product of dienst uitgelegd. Deze filmpjes kunnen vervolgens worden gedeeld – online of offline tijdens presentaties of beurzen. 

20190425_100940
20191106_091819

Video als leermiddel

Iets uitleggen kan door een boek, een-op-eencoaching of een klassikale presentatie. Maar ook in het onderwijzen van medewerkers, studenten of klanten kun je video gebruiken. 

Je kunt lesprogramma’s opnemen of je presentatie live uitzenden naar mensen die tijdens de les op vakantie zijn of door ziekte verhinderd zijn. Tijdens een live-opname kun je ook interactiviteit creëren. Je kunt met instructievideo’s veel mensen bereiken, ook nadat je je presentatie hebt gegeven; de opnames kunnen immers herhaald worden.  

Live video, alsof je er écht bij bent...

“Je had er bij moeten zijn!” Maar ja, je was met vakantie of lag ziek in bed. Voor deze situaties kan video ook een uitkomst bieden. Met live video kan je publiek op iedere locatie direct meekijken met de ceremonie, presentatie of voorstelling. Het enige wat je publiek nodig heeft is een computer, laptop, tablet of telefoon met toegang tot het internet. Dit kan veel betekenen voor bedrijven, maar ook voor particulieren is het interessant. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of uitvaart. 

_1255548

Wil jij beginnen met videomarketing? Vraag een gratis offerte aan.