Film, foto, podcast en webinar studio huren in Veenendaal

Ben je opzoek naar een praktische studio voor het maken van filmopnames, foto’s of het presenteren van een online webinar? Wij hebben een studio van circa 25 m2 beschikbaar. De studio is volledig uitgelicht voor het gebruik van green screen, witte, zwarte en andere kleuren achtergronden.

Over de studio

Binnen 1 minuut bereikbaar vanaf de A12 (afrit Veenendaal-West). De studio heeft een vloeroppervlakte van circa 25 m2 en de hoogte is 3 meter. Deze ruimte is ideaal voor het opnemen van interviews, Instagram gifjes, fotoshoots en productshoots. Ook is de ruimte geschikt voor het opnemen van een podcast of webinar. De studio kunnen wij makkelijk en flexibel ombouwen in de gewenste vorm denk aan een productstudio, voice-over studio of webinar studio.

Belangrijk om te weten, de studio bevindt zich op de eerste etage het is niet mogelijk om met een rolstoel de studio te bereiken.

De unieke virtuele studio

Uniek in Veenendaal en omgeving is onze virtuele studio dit betreft een videowall achtergrond waarop wij allerlei verschillende soorten achtergronden kunnen creëren. Waarbij het werken met een green screen vaak voor problemen zorgt is het uitknippen van personen in deze studio niet meer nodig.

De achtergrond is circa 2,75 meter breed en heeft een diepte van 2 meter. De achterzijde bestaat uit 3 grote LED schermen waarvoor een raamkozijn is geplaatst. Daardoor lijkt het op de foto’s of video dat je in een gebouw staat. Door een aantal aanpassingen kunnen we de studio laten lijken op een kantoor, bouwkeet, klaslokaal of bijvoorbeeld een kantine in een werkplaats.

Momenteel wordt deze studio verbouwd maar zodra hij klaar is zullen we een aantal voorbeeld foto’s en video’s plaatsen.

Video opname studio huren

De filmstudio is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Denk aan het opnemen van een webinar, videopodcast, productvideo of bedrijfspresentatie. In combinatie met de virutele studio zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben al talloze verschillende soort video opnames gehad in deze studio.

Naast de virtuele studio is het ook mogelijk om de ruimte te gebruiken als croma key of green screen studio. Standaard hangt er in het plafond hiervoor de juiste verlichting. Alle lampen zijn aangesloten op een DMX paneel waardoor het instellen van de lampen zeer gemakkelijk gaat vanaf één plek.

Fotostudio huren

De studio is voorzien van een achtergrond systeem waarin papierrollen van 275cm geplaatst kunnen worden. Wij hebben standaard op voorraad: wit, zwart en chroma key groen. In het plafond is een truss systeem gemaakt waarmee je op iedere gewenste plek een flitser of lamp op kan hangen. Daarnaast is er een in hoogte verstelbare tafel waar productfoto’s op gemaakt kunnen worden.

Voice-over studio huren

Het inspreken van de voice-over kan zelf gedaan worden maar ook is het mogelijk om een geluidsman erbij te huren welke je helpt bij de techniek en het inspreken van de voice-over. De standaard appratuur bestaat uit:

Podcast studio huren

Indien gewenst kunnen wij de studio gemakkelijk ombouwen tot een podcast studio. Alle appratuur daarvoor is ‘in huis’ waardoor we snel en flexibel alles kunnen aanpassen naar wens. Wanneer je kiest voor een podcast is het zelfs mogelijk om deze te filmen, we kunnen dan gebruik maken van onze virtuele achtergrond. Of gewoon een zwarte achtergrond met RGB Led parren die een mooie gekleurde gloed geven.

De ruimte is standaard ingericht voor een gesprek voor 4 personen inclusief tafel en stoelen. De opnames en de techniek kan zelf gedaan worden maar eventueel is het ook mogelijk om een geluidsman erbij in te huren. De geluidsman helpt jullie tijdens de opnames van de podcast.

De standaard appratuur bestaat uit:

Voorzieningen van de studio

Meer weten over het huren van deze studio?

Momenteel wordt de studio verbouwd, maar er zijn wel mogelijkheden omdat we een tijdelijke studio elders in ons pand hebben. Wil je meer weten over het huren van de studio? Neem vrijblijvend met ons contact op.