Creatief meedenken

Misschien herken je het wel: je hebt een notitieblaadje of een lijstje in je telefoon met ideeën die je ooit nog een keer wilt uitvoeren. Eén probleem: je bent helemaal vastgelopen en weet niet welke stap je moet zetten om je plannen in werkelijkheid om te zetten. Vergelijkbaar met schrijvers die een writer’s block hebben. Wij gaan creatief meedenken en blazen een frisse wind door jouw ideeën. We kunnen zelfs meehelpen met de realisatie.

Wij denken graag met je mee bij het uitvoeren van je idee!

Ons team bestaat uit creatieve denkers die ruime ervaring hebben opgedaan met hun betrokkenheid bij de meest uiteenlopende projecten. Wij kunnen jou advies geven en ondersteuning bieden bij het uitvoeren van artistieke aangelegenheden. Creatief meedenken kan bij jou op kantoor, maar ook op een inspirerende locatie of gewoon tijdens een wandeling in een natuurrijke omgeving. In het bos borrelen vaak de beste ideeën naar boven. Nadat het idee is uitgedacht, maken wij voor jou een plan op maat en helpen we bij de uitvoering en de productie.

Onze ervaring is breed

In het verleden werkte ons team mee aan verschillende producties. Van theatervoorstellingen tot speelfilms en van websites tot online tools. Niets is te gek. Wij verleenden onze medewerking niet alleen aan groots opgezette projecten; ook de organisatie van bijvoorbeeld een leuk, kleinschalig feest namen we voor onze rekening.

Hoe gaat zo’n brainstormsessie in zijn werk?

Creatief meedenken is een creatief proces en laat zich niet bepalen door een standaardformule of -protocol. Tóch is er een aantal elementen dat steeds terugkomt. Over het algemeen is een kort telefoongesprek het vertrekpunt. Tijdens dat telefonisch contact vertel je ons jouw idee en stellen we samen vast waar je vastloopt. Deze eerste kennismaking is laagdrempelig. Op basis van jouw verhaal maken wij een vrijblijvend voorstel en zoeken wij de juiste creatieve meedenkers.

Ik wil mijn idee graag door jullie laten uitwerken

Soms komt het voor dat je zelf geen gelegenheid hebt om het idee uit te werken. Wij nemen deze taak dan graag over en doen er alles aan om jouw ei uit te laten komen!

Wil je dat wij een keer creatief met jou meedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op