Bruiloft Livestreamen: Zo leggen wij de dag van jouw leven vast!

De dag van jullie leven...

Bruiloft Livestreamen: Zo leggen wij de dag van jouw leven vast!

Net als andere evenementen ziet ook een trouwerij er in deze tijd anders uit in verband met het coronavirus. Er zitten helaas restricties aan hoeveel mensen er mee mogen genieten van de mooiste dag van jullie leven. Lees hieronder welke oplossingen wij kunnen bieden zodat alle vrienden en familieleden toch mee kunnen genieten van jullie onvergetelijke bruiloft.

Doordat er maatregelen gelden zijn er restricties op het maximaal aantal personen voor een evenement. Het is belangrijk dat je opzoek gaat naar een passende oplossing zodat jullie bruiloft door iedereen beleeft kan worden. Een goede oplossing hiervoor is het livestreamen van de trouwerij. Voor het livestreamen van jouw bruiloft biedt van Ei naar Kip verschillende oplossingen. Deze oplossingen zijn er voor elk budget.

bruifloft_via_een_livestream_door_van_ei_naar_kip
20200813_093731

Regulier livestreamen

De meest basic manier van livestreamen is het opnemen en direct uitzenden van beeld en geluid naar de thuiskijkers. Er wordt dus alleen live uitgezonden, zonder interactie met de kijkers. Voor deze manier van livestreamen zijn enkel een cameraman en een geluidsman/technici nodig.

Livestreamen met interactie

Naast regulier livestreamen is het mogelijk om ook interactie tussen de thuiskijkers en de aanwezigen op de bruiloft te kunnen verwezenlijken. Livestreamen met de mogelijkheid tot interactie noemen wij ook wel hybride livestreamen. De ceremonie of een andere bijeenkomst is dan volledig live met eventuele interactie zodat de thuiskijkers ook te zien zijn in de zaal/kerk en vice versa.

Lees hier meer over het professioneel livestreamen van een bruiloft, event of andere activiteit. 

20210309_100715
20210309_101652

Live verbinding met een andere locatie

Vaak worden de live beelden gestreamd naar kijkers thuis, die meekijken via hun laptop, tablet of telefoon. Maar naast naar thuiskijkers streamen kan er ook live gestreamd worden naar een andere locaties. Stel je ceremonie vindt binnen plaats, maar vanwege corona zit een deel van het publiek in een andere ruimte of buiten. De live beelden kunnen dan aan de hand van een groot led scherm direct gestreamd worden naar de andere zaal of locatie. Zo kan het publiek op gepaste afstand toch live meekijken en meegenieten.

Uiteraard wordt de livestream niet alleen uitgezonden maar ook gelijk opgenomen. Zo kunnen jullie de opgenomen beelden altijd nog terugkijken. Dit is leuk een week na de bruiloft maar ook zeker jaren later tijdens een jubileum misschien wel…

Voordelen van de livestreams van Ei naar Kip

  • Kwaliteit staat in een hoog vaandel. De livestream zal altijd van goede beeld- en geluidskwaliteit zijn.
  • Wij creëren onze eigen internetverbinding en zijn dus niet afhankelijk van de locatie. Hierdoor is de internetverbinding altijd sterk en stabiel.
  • Naast de ceremonie of de kerkdienst, kunnen wij de gehele dag vastleggen aan de hand van video of een livestream.
  • Wij zorgen altijd voor meerdere back-ups, zodat het opgenomen materiaal nooit verloren gaat.
_1255548

Meer weten over het livestreamen van jouw bruiloft?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.