Boekpresentatie laten livestreamen

boekpresentatie videoregistratie en livestream

De eerste indruk maak je maar een keer, en die moet natuurlijk wel goed zijn. Wanneer je boek klaar is wil je deze de juiste aandacht geven. Je kan dit doen in een groot theater met veel publiek. Maar heb je er wel eens aan gedacht om je boek presentatie te laten filmen of livestreamen? Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden.

Een boek presentatie via een livestream

Het livestreamen van een boekpresentatie kan als toegevoegde waarde zijn. Wanneer bezoekers niet in staat zijn om naar de presentatie van het boek te komen door ziekte, vakantie of een pandemie. Ook biedt het mogelijkheden door meer publiek te bereiken. Wij kunnen namelijk ook een live videoverbinding creëren naar een tweede locatie wanneer de hoofd locatie te klein is.

Waarom kiezen voor van Ei naar Kip?

Wij zijn ervaren in het verzorgen van livestreams en meercamera registraties van verschillende evenementen en gebeurtenissen. Zoals bruiloften, bedrijfspresentaties, product presentaties, open dagen en diploma-uitreikingen.

Onze oplossingen zijn er in verschillende vormen, passend bij het budget en het doel. Door onze professionele appratuur zijn wij in staat om niet afhankelijk te zijn van een internet op locatie. Via 4G/5G data masten creëren wij onze eigen internetverbindingen. Onze streams draaien nooit op één verbinding maar wij combineren altijd verschillende verbindingen zodat als er één weg valt de stream nog steeds stabiel is.

Efficiënte video content maken voor je marketing

Wanneer er geen behoefte is aan livestreamen kunnen wij ook alleen een professionele meercamera videoregistratie verzorgen. Wij houden van waarde uit je video halen, en dat kan door opnames te hergebruiken. Door slimme montage kunnen we dus van alle opnames van de gehele boekpresentatie weer losse korte content video’s maken.

Deze video’s kun je op meerdere manieren inzetten bijvoorbeeld in je online marketing. Wanneer er tijdens de presentatie een interview plaats vind of een recensie van een recensent wordt gedeeld kunnen we hier losse video’s van maken. Lees hier meer over het laten filmen van een boekpresentatie.

Bereik een groter publiek door ook live online te zijn

Door gebruik te maken van een livestream wordt je bereikbare publiek in een keer een stuk groter. Iedereen met een laptop, telefoon of computer en internet kan zonder ver te hoeven reizen aanwezig zijn bij de boekpresentatie. Hierdoor neemt je bereik toe, daarnaast kan iedereen die geïnteresseerd is later de presentatie terug kijken.

Interactie met de thuiskijkers

Indien gewenst kunnen wij ook interactie creëren met de thuiskijkers bijvoorbeeld door de presentatie uit te zenden via Teams, Zoom of Google Meet. Ook kunnen wij quiz vragen en polls in de livestream verwerken.

Meer weten over het livestreamen van een boekpresentatie?

Plan hier onder binnen 24 uur een inzichtelijk gesprek met ons. Wij maken graag met jou kennis en horen alle wensen graag aan. Op basis hiervan maken wij – geheel vrijblijvend – een offerte.

 

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.