Boekpresentatie laten filmen

boekpresentatie videoregistratie en livestream

Wil je op een efficiëntere manier promotie geven aan jouw boek? En wil je meer publiek bereiken tijdens en na de presentatie van jouw boek? Wellicht is het laten filmen van de boekpresentatie dan de oplossing. Hieronder lees je alle audiovisuele mogelijkheden voor een boekpresentatie.

Laat je publiek altijd terug kijken

Het laten filmen van de presentatie van jouw boek is niet alleen leuk om zelf terug te kijken. Maar ook voor jouw doelgroep kan het interessant zijn om de presentatie terug te kijken. Vaak worden er bij boekpresentaties ook recensies gegeven, deze kunnen geïnteresseerde bij het terug kijken over de drempel trekken om het boek daadwerkelijk aan te schaffen.

Ook interviews tijdens de presentatie met bijvoorbeeld collega schrijvers of een hoofdpersoon in het boek is interessant om later terug te kijken.

Korte krachtige video’s voor de promotie van jouw boek

Van alle opnames kunnen wij korte krachtige promotie video’s maken. Deze video’s kunnen op verschillende manieren worden ingezet bijvoorbeeld in de online marketing. Wanneer de video’s op YouTube worden geplaats wordt de online vindbaarheid van je boek aanzienlijk vergroot. Naast Google is YouTube namelijk de twee na grootste zoekmachine.

Waarom kiezen voor van Ei naar Kip?

Wij hebben een grote ervaring in het verzorgen van een videoregistratie voor verschillende soorten evenementen en gebeurtenissen zoals bruiloften, bedrijfspresentaties, product presentaties, open dagen en diploma-uitreikingen.

Bij het uitvoeren van een project kijken we altijd naar de juiste oplossing die past bij het budget en ook bij draagt aan het bereiken van het vooraf gestelde doel. Ons team kan snel schakelen en er is ons nog nooit een deadline te gek geweest.

Een boek presentatie via een livestream

Naast het alleen opnemen van de presentatie kunnen wij ook de presentatie van jouw boek livestreamen. Hierdoor bereik je een nog groter publiek, zo kan iedereen vanuit live mee kijken. Lees hier meer over het livestreamen van een boekpresentatie.

Meer weten over het laten filmen van een boekpresentatie?

Plan hier onder binnen 24 uur een inzichtelijk gesprek met ons. Wij maken graag met jou kennis en horen alle wensen graag aan. Op basis hiervan maken wij – geheel vrijblijvend – een offerte.

 

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.