Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Waarom is video belangrijk voor uitvaartondernemers?

×
Ga terug naar het overzicht
Licht geluid beeld op locatie Evenementen

Wij werken al een aantal jaar samen met AR Video uit Veenendaal. Dit videoreportagebedrijf maakt opnames tijdens bijzondere gebeurtenissen zoals huwelijken, uitvaarten en andere particuliere feesten en evenementen. van Ei naar Kip focust zich op het maken van online videocontent. AR Video en van Ei naar Kip hebben hun krachten gebundeld en werken samen bij het maken van promotiefilms voor toeleveranciers en ondernemers in de uitvaartbranche. 

In het kort waarom video belangrijk is 

De uitvaartbranche is een bijzondere en mooie branche. Een branche waarin vertrouwen misschien wel het allerbelangrijkste handelsmerk is. Een video kan helpen om vertrouwen te krijgen bij mensen. Ook draagt het bij aan de zichtbaarheid van jouw onderneming. Voor uitvaartkrachten.nl, dit is een online platform voor uitvaartprofessionals, hebben wij een artikel geschreven met een aantal redenen waarom video belangrijk is. Ook laten wij zien dat het betaalbaar kan zijn. Je leest het hele artikel hier

Voorbeelden 

We hebben voor een groot aantal bedrijven in de uitvaartbranche video’s mogen maken. Een aantal van deze video’s staat in dit artikel. Wil je meer zien? Bekijk dan ons werk in de uitvaartbranche hier

Uitvaartondernemers en sprekers

Als uitvaartondernemer en -spreker is het belangrijk om jezelf online te presenteren. Dit kan door tekst of een foto op de website, maar mensen willen ook weten hoe jij bent en hoe jij praat. Voordat een kennismakingsgesprek gepland wordt kan een bezoeker op jouw website of socialemediapagina al ervaren hoe jij bent en hoe jij praat aan de hand van een video. Hieronder staat een aantal voorbeelden die wij in de afgelopen tijd hebben mogen maken.

Begraafplaatsen en urnengedenkparken

Aan de hand van een video kunnen mensen ‘op afstand’ zien hoe een bepaalde begraafplaats of herinneringsplek eruit ziet. Het is laagdrempelig om – na het zien van de video – een afspraak te maken om in het echt een rondleiding te volgen. Hieronder staat een aantal films die zijn gemaakt voor begraafplaatsen en gedenkparken.

Evenementen en beurzen

Een afbeelding werkt in de meeste gevallen beter dan een lap tekst, maar een video werkt nog beter voor promotie. Wij hebben in het verleden diverse films mogen maken ter promotie van beurzen en evenementen zoals herinneringsavonden. Een aantal van deze films is hieronder te zien.

Informatievideo’s

Voor een aantal uitvaartondernemers en toeleveranciers hebben wij ook een aantal informatiefilms mogen maken. Deze films zijn er om informatie te geven aan een bezoeker op de website. Daarnaast scoren video’s ook goed op sociale media en genereren ze reacties, en dat is weer goed voor de vindbaarheid van jouw website.

Benieuwd wat wij voor jouw (uitvaart)onderneming kunnen betekenen?

Wij komen graag met je in contact om te kijken naar welke soort video het beste bij jouw onderneming past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op