Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Voordelen bedrijfsfilm

×
Ga terug naar het overzicht
cameraman slider dolly film live stream

Wellicht heb je het al vaker gehoord bij teammeetings: “We moeten eigenlijk wat met video doen!”. Een gedachte die vaak voorkomt, omdat we allemaal horen dat video werkt. Maar waarom is film eigenlijk zo belangrijk voor bedrijven? In dit artikel geef ik een aantal redenen. Uiteraard is het per branche verschillend hoe belangrijk video is. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we altijd eerst kijken welk doel er bereikt moet worden en of videocontent de goede oplossing hiervoor is.

Bereik meer mensen uit jouw doelgroep

Video is weer een ander medium dan bijvoorbeeld blogs, waar je mogelijk al mee bezig bent. Met video bereik je dus weer nieuwe mensen die graag informatie inwinnen via een video. Wanneer je als bedrijf videocontent hebt, kun je ook gebruikmaken van platformen als YouTube en Vimeo. Op deze platformen zit in de meeste gevallen ook jouw doelgroep. Inmiddels is YouTube de op twee na grootste zoekmachine. Je kunt als bedrijf dus ook worden gevonden door een video over een bepaald onderwerp. 

Weer een moment van zichtbaarheid

Foto’s, podcasts, quotes, blogs, polls en video’s zijn verschillende vormen waarmee je online zichtbaar kunt zijn. Afwisseling is belangrijk! Zorg dat je geen stoorzender wordt voor je volgers. Wanneer je steeds dezelfde foto’s plaatst of nooit iets anders publiceert dan een blog, dan gaat dit op een gegeven moment vervelen. Je kunt dezelfde informatie op vele manieren verspreiden. Wij doen dit met video en zorgen daarmee voor weer een stukje zichtbaarheid van jouw bedrijf. 

Wek vertrouwen op

Met video kun je vertrouwen opwekken bij eventuele toekomstige klanten. Dit komt omdat je als bedrijf jezelf laat zien; je bent open en laat zien hoe je werkt en wie de mensen zijn. Openheid geeft vertrouwen en de kans is groter dat ze daadwerkelijk met jouw bedrijf in zee gaan wanneer er online al vertrouwen is gecreëerd. 

Wil je weten wat film voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wellicht ben je na het lezen van deze blog geïnteresseerd geraakt en ben je benieuwd wat video voor jouw bedrijf kan betekenen. Video werkt wanneer het goed ingezet wordt, maar soms is er ook een andere, bétere manier om je doel te bereiken. Daar geven wij graag vrijblijvend advies over. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing. Via de pagina ‘contact‘ kun je met ons een afspraak maken.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op