Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Videopakketten: professionele video’s voor jouw bedrijf en merk

×
Ga terug naar het overzicht
Livestream concert op locatie Evenementen

‘A picture is worth a thousand words,’ een bekende Engelse spreuk. Oftewel: ‘Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden’. Maar hoeveel woorden spreekt een video dan? 

Video wordt steeds belangrijker binnen de marketingplannen van bijna ieder bedrijf wereldwijd. We consumeren met zijn allen ontzettend veel video’s; op Facebook word je er bijna in overspoeld. Maar niet zonder reden: Ze werken super goed! Zeker als je beseft dat, naast Google, YouTube de grootste online video zoekmachine is ter wereld. Op zoek naar een informatieve TED-talk? Een uitleg over hoe je je nieuwe nachtkastje in elkaar zet? Of een video met een uitleg over een spelletje waar je maar niet tot het volgende level kunt komen? We herkennen het allemaal wel. Bedenk maar eens wat jij allemaal wel niet op zoekt.

Ook binnen de business-to-business (B2B) en business-to-consumer (B2C) zakelijke markten zien we dat video marketing steeds meer zijn opmars maakt. Het is wat duurder dan het maken van een nieuwe afbeelding of een stuk tekst, maar als je het video-plan (en de content strategie in het algemeen) goed uitwerkt, betaalt het zich dubbel en dwars terug.

Van Ei naar Kip springt in op de wens van bedrijven om meer video’s te creëren voor hun doelgroep(en), voor een betaalbare prijs en met kant-en-klare video pakketten. In deze blog behandelen we wat deze video pakketten precies zijn, wat de voordelen zijn en hoe je het juiste pakket voor jou en jouw bedrijf kiest.

Wat zijn de video pakketten van van Ei naar Kip?

Van Ei naar Kip biedt verschillende video pakketten voor een vast bedrag per maand. Hiermee spelen zij in op de verschillende behoeften van de verschillende bedrijven. Onze ervaring heeft namelijk aangetoond dat niet ieder bedrijf voor elke week van het jaar een video online wil hebben, maar liever één keer per maand of om de week. Dit hangt natuurlijk allemaal af van jouw wensen en hoe jouw content marketing strategie eruit ziet.

Juist daarom zijn er dan ook verschillende typen pakketten en bieden wij verschillende soorten video’s aan: Pitch video’s en zakelijke vlog video’s. Maar wat zijn dit voor video’s?

 • Een pitch video duurt maximaal 2 minuten en is een meer ludieke video. Hierin vertel je bijvoorbeeld over je ervaringen, je expertise of deel je een ander kort stuk informatie mee. Het is volledig jouw eigen invulling! Het is dan ook inzetbaar voor meerdere doeleinden en op meerdere kanalen.
  Bekijk de pitch video maand pakketten.
 • Een zakelijke vlog video is, zoals de naam al zegt, natuurlijk meer gericht op een (officiële) zakelijke video. Bijvoorbeeld voor het informeren van leads of klanten, of een professionele video voor het intranet van jouw bedrijf. Een goed voorbeeld van een zakelijke video is bijvoorbeeld een video over de COVID-19 maatregelen die binnen jouw bedrijf zijn getroffen en wat dit betekent voor klanten: Een serieus onderwerp met een serieuze boodschap. Of bijvoorbeeld om je nieuwe menu te promoten!
  Bekijk de zakelijke vlog video maand pakketten.

Voorbeeld van een zakelijke vlog video.

Natuurlijk denken wij graag met je mee over een geschikt script en uitwerking van het video-plan. Een uitgebreide uitleg over wat een pitch video is kun je vinden in dit blog over pitch video’s.

Een goede, professionele pitch- of zakelijke video maken we natuurlijk niet met onze smartphone. Standaard nemen wij een aantal dingen mee om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen:

 • Twee professionele camera’s, deze wisselen elkaar af waardoor er meerdere invalshoeken zijn en de video dynamisch wordt;
 • Een complete lichtset, zodat we niet in het donker te hoeven filmen ;-);
 • Twee microfoons: Een dasspeld microfoon en een richtmicrofoon: Zo weten we zeker dat jij (of je collega) goed te horen bent en eventuele ruis wordt onderdrukt.

Per draaidag komt er één cameraman van van Ei naar Kip mee, tenzij anders samen overeengekomen.

De verschillende videopakketten hebben ook extra’s die je erbij kunt nemen, zoals een green screen, een extra camera of ondertiteling onder de video.

De voordelen van het afnemen van video pakketten

We hebben deze video pakketten niet zomaar samengesteld: Er zitten enorm veel voordelen aan voor jou en jouw bedrijf. Al zijn we zeker dat je er al een aantal in gedachten hebt, noemen we voor de zekerheid nog een aantal belangrijke voordelen voor je op:

 • Van Ei naar Kip denkt met je mee – in plaats van dat jij alles moet bedenken en het videobedrijf er enkel is voor de uitvoering wordt er bij van Ei naar Kip actief met je meegedacht. Wat zijn de mogelijkheden? Wat kan er wel, wat kan er niet? Wat wordt vaak goed ontvangen door verschillende soorten doelgroepen? En gaat video echt helpen bij het bereiken van jouw doelen?
 • Opnames op locatie – Op welke locatie dan ook! Is het niet jouw bedrijfs- of kantorenpand? Moeten we voor jou naar Zuid-Limburg, Zeeland of Noord-Friesland? We gaan met je mee! Alles voor de beste video en de beste shots.
 • Logo animatie & geanimeerde titels – We animeren jouw logo in de video, zodat jouw huisstijl terug komt in je video’s en animeren ook de titels die tussentijds worden gebruikt. Moet de titel erin springen? Erin rollen? Of als een soort explosie in je gezicht knallen? Jij noemt het, wij doen het.
 • Gelijk duidelijkheid – Je weet bij ons precies wat je afsluit en wat je kunt verwachten. Met extra’s of zonder, het is glashelder wat wij voor jou gaan doen en hoe onze samenwerking eruit zal zien.
 • Professionele videobewerking – Zoals natuurlijk met de logo animatie en geanimeerde titels al een professionaliseringsslag is op de video, zorgen wij er ook voor dat de video er perfect uitziet. Denk aan het knip- en plakwerk van de verschillende camera’s en eventuele special effects. En de kleur- en audiocorrectie.
 • Altijd op formaat voor de juiste (sociale) media kanalen – Wij zorgen ervoor dat jij de video ontvangt in het juiste formaat voor jouw gekozen kanalen. Zo kom jij ook het best voor de dag op die kanalen.
 • In één keer klaar voor langere tijd – Per draaidag schieten we meerdere video’s. Heb je bijvoorbeeld het pakket gekozen waarbij je voor iedere maand één zakelijke video kunt plaatsen, dan zijn er maar 3,5 draaidagen nodig. Bij pitch video’s zelfs maar één draaidag! Zo kun je direct voor langere tijd vooruit.

Er zijn altijd meer voordelen te noemen voor het kiezen van video in jouw content marketing plan, zoals we eerder al beschreven in ons blog: Waarom video marketing inzetten?.

Voorbeeld van een pitch video.

Het juiste video pakket kiezen

Bij van Ei naar Kip bieden we drie verschillende pakketten aan per zakelijke- of pitch video. Hierbij is het belangrijk om het juiste pakket te kiezen voor jouw bedrijf en jouw doelen. Het juiste pakket kiezen doe je eenvoudig door jezelf een aantal vragen te stellen:

 1. Hoe ziet mijn content strategie eruit? Het is belangrijk om eerst je content strategie te raadplegen (of deze op te stellen) voordat je een pakket kiest. Op welke plaats staat video marketing in jouw content strategie? Is het een belangrijk en leidend onderdeel, of juist ter ondersteuning van? En ook niet geheel onbelangrijk: Wat is het budget voor het video onderdeel van je content strategie?
 2. Wat voor video’s wil je? Wil je zakelijke informatie vertellen, of meer de zakelijke kant van video marketing gebruiken? Dan ga je uiteraard voor zakelijke vlog video’s. Ben je meer van het ludieke, het delen van ervaringen of is er over het algemeen meer een voorkeur voor korte eenvoudige video’s van maximaal twee minuten? Dan zijn pitch video’s de beste keuze voor jou.
 3. Hoeveel video’s wil je op jaarbasis? De video pakketten van van Ei naar Kip zijn voor het gehele jaar. Het goedkoopste pakket biedt 12 video’s per jaar. Oftewel: één per maand. Het duurste pakket bevat 52 video’s: Genoeg voor iedere week één video. De keuze voor de hoeveelheid video’s hangt af van jouw wensen, jouw doelstellingen en jouw budget. En of je genoeg content hebt voor deze video’s. Maar daar helpen wij graag bij. Inspiratie voor jouw bedrijfsvlogs lees je hier.
 4. Wat zijn de wensen? Oftewel: Welke extra’s moeten er nog bijgekocht worden? Zoals eerder al in deze blog werd aangegeven heeft van Ei naar Kip nog verschillende extra opties die bij de pakketten gekocht kunnen worden, zoals green screens, een extra camera (man) of ondertiteling. Of geen extra’s, want dat is ook altijd een optie! Een extra moet namelijk wel die extra conversie opleveren…

Het juiste pakket kiezen is overduidelijk geen hogere wiskunde, maar wel iets waar over nagedacht moet worden! Door deze vier eenvoudige vragen voor jezelf goed te beantwoorden kunnen we samen in overleg beslissen welk pakket voor jou het beste is.

Kies van Ei naar Kip voor jouw video content

We hebben nu al veel over onszelf verteld en waarom je van Ei naar Kip moet kiezen voor het creëren van jouw video content. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste service kunnen bieden, ook voor jouw bedrijf en jouw wensen.

Ben jij ook overtuigd? Neem dan direct contact met ons op. Of bekijk hier alle video pakketten.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op