Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Snuffel stagiair Chanan: “Back-ups maken is zeer belangrijk!”

×
Ga terug naar het overzicht
Een uitleganimatie voor social media, vervaardigd met After Effects, met vloeiende animaties en aantrekkelijke visuele effecten, perfect voor het overbrengen van boodschappen op een boeiende en informatieve manier op sociale netwerken

 

Ik ben Chanan Vorwerk uit havo 5, en toen ik hoorde dat ik stage moest lopen had ik daar eigenlijk niet zo veel zin in. Ik ben maar gaan kijken op stagemarkt.nl om te zien of er iets in de buurt te vinden was. Toen ik langs van Ei naar Kip scrolde, dacht ik: hé, dat is een leuke naam; wat zou dat voor een bedrijf zijn? Het bleek een videoproductiebedrijf te zijn. Dit sloot perfect aan bij mijn hobby: filmpjes maken.

Na een kennismakingsgesprek heeft Kevin voor mij een opdracht gemaakt. Deze paste bij mijn leerdoelen en ik kon direct aan de slag. Ik werd volledig voorzien van de juiste middelen. Als ik een vraag had, werd deze altijd enthousiast beantwoord. Vaak was het zelfs zo dat Kevin mij erbij riep om even mee te kijken bij een echt project. Op deze manier kon ik makkelijk helder krijgen hoe het er in de praktijk aan toe gaat en waar je allemaal rekening mee moet houden.

“Grootste les: back-ups zijn immers belangrijk. En bestanden ordenen.”

De aanpassing aan de gehanteerde werkwijze was nog wel even wennen. Thuis kon ik gewoon zelf onthouden waar alle audio- en videobestanden staan. Bij een bedrijf moet je samenwerken en weet de ander dat natuurlijk niet. Een goed geordend systeem is dus noodzakelijk. Dit bleek echter nog efficiënter te gaan, dus pas ik het systeem nu ook altijd toe.

Ook ben ik meegegaan naar een echte opdracht waarbij we een eindmusical hebben gelivestreamd. Dit was een toffe ervaring – rechtstreeks uit de praktijk. Hier werd mij nog meer duidelijk dat Kevin zijn vak begrijpt en ontzettend veel ervaring heeft.

Ik heb enorm veel van hem geleerd op alle gebieden van videoproductie en ben iedere dag met plezier naar Veenendaal gefietst. Ik raad anderen, die op zoek zijn naar een leuke stage en van video’s maken houden, van Ei naar Kip absoluut aan.

Dank je wel, Chanan!

Chanan, via deze blog wil ik, Kevin Ike, mijn dank uitspreken voor je inzet de afgelopen 10 dagen. Ik vind het leuk om te zien dat je in deze relatief korte tijd toch veel gegroeid bent. Je hebt veel geleerd, maar dat komt ook door je goede eigenschappen zoals nieuwsgierig en zelfstandig zijn, en goed kunnen meedenken. Heel veel succes met de rest van je opleiding en wie weet tot ziens!

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op