Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Onderscheid je met een bedrijfsvideo, zzp’er!

×
Ga terug naar het overzicht
Een bruiloft live uitgezonden door Van Ei naar Kip, met een sfeervol ingerichte set en geavanceerde apparatuur voor livestreaming, waarbij het gelukkige paar hun speciale dag deelt met online kijkers in real-time

Wist je dat er (statistisch gezien) in elke straat in Nederland minimaal één zzp’er woont? Gelukkig werken die 1,3 miljoen hardwerkende zelfstandigen niet allemaal in dezelfde branche als jij. Stel je voor! Dan was het nog lastiger om jezelf in de kijker van je potentiële klant te spelen. Want jij bent echt niet de enige zzp’er die regelmatig worstelt met de vraag: hoe kom ik aan nieuwe klanten? Hoe onderscheid ik me online?

Het antwoord: met een professionele bedrijfsvideo. Een waardevolle toevoeging aan jouw online aanwezigheid.  Video draagt bij aan je zichtbaarheid en kan je conversie en dus je omzet flink vergroten. Je bouwt er vertrouwen mee op. En je geeft bezoekers de kans om 100% vrijblijvend kennis te maken met jou en je diensten. Klinkt goed, toch? Is het ook. Maar er komt nog wel wat meer bij kijken.

Online positioneren

Net als blogs, posts, podcasts, foto’s etc. is video een vorm van content. En content heeft pas echt het gewenste effect als je die consistent inzet en strategisch weet te plaatsen. Maar hoe doe je dat? Want online marketing is een vak apart. Net als het maken van een mooie, aansprekende professionele bedrijfsvideo. En niet iedereen heeft daar verstand van. Of kan dat.
Wij wel. 🙂

Laat dat maar aan ons over

Je hebt nu van Ei naar Kip gevonden. Wij maken online videocontent en bedrijfsfilms voor ondernemers met en zonder personeel. En kunnen jou desgewenst helpen met het online positioneren van jouw bedrijf, via video. Laat ook dat maar aan ons over.
Lees hier alles over onze werkwijze.

Is video dan echt de oplossing voor mij als zzp’er?

In veruit de meeste gevallen doet video veel voor je onderneming. Maar zie het medium niet als vervanger voor blogberichten of podcasts of foto’s. Dat is het niet. Video is ook geen wondermiddel, maar een waardevolle toevoeging aan jouw online content.
Waarom waardevol? Goede bedrijfsvideo’s scoren vaak beter dan een blog of een foto. De algoritmes van Google, LinkedIn en bijvoorbeeld Facebook houden van video. Zoekmachines en social media geven er dus vaak de voorkeur aan, boven andere vormen van content.
Maar bedenk: je blogt, fotografeert en filmt niet voor zoekmachines en social media, maar voor Echte Mensen. Voor jouw (ideale) klanten. En iedereen is anders.  De één leest graag, de ander luistert liever een podcast en een derde geeft er de voorkeur aan een pitchvideo of portretfilm te bekijken. Door video op te nemen in jouw content, bedien jij iedereen in je doelgroep(en).

Wat wij doen voor zzp’ers

Vaak maken wij voor zzp’ers in eerste instantie een portretfilm. Een prima manier om kennis te maken met de waarde van video. Zo’n korte film waarin je jezelf voorstelt kun je tonen tijdens presentaties, maar ook online delen. Is het een succes en heb je de smaak te pakken? Dan kun je ook kiezen voor andere vormen van bedrijfsvideo’s, bijvoorbeeld:

  • een review video
  • een instructievideo
  • een update video (wekelijkse/maandelijks).

Hieronder vind je een paar voorbeelden.
Portretfilm:

Pitchvideo:

Instructie / informatief:

Kun je die bedrijfsvideo’s niet zelf maken?

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf video’s te maken. Maar ieder zijn vak. Is een professioneel product financieel niet direct haalbaar? En ben je benieuwd of video voor jou werkt? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om in eerste instantie zelf de opnamen te maken, bijvoorbeeld met je telefoon of tablet. En dan de montage of productie uit te besteden.
Hieronder zie je hoe dat eruit kan zien.

Natuurlijk heb je dan niet de kwaliteit beeld en geluid die wij leveren. Maar werkt het en behaal je de resultaten die je ervan had verwacht? Dan kun je het hele proces eventueel gaan uitbesteden aan een professional. Voor nog meer resultaat.
Meer tips? Lees Zelf beginnen met videocontent.

Wil je weten of video bij jou past?

Lang niet iedere zzp’er realiseert zich de kracht van een professionele bedrijfsvideo. Jij nu wel. Jij hebt deze blog gelezen. Dat geeft jou straks een voorsprong op je concullega’s. Wil je weten of video echt bij jouw manier van ondernemen past? Dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem jij contact met ons op?

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op