Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Mijn website is verouderd, moet ik dan wel een video laten maken?

×
Ga terug naar het overzicht
Filmopname bij de tandarts voor videocontent in de zorgsector, inclusief interviews en voorlichtingsmateriaal.

Wij krijgen regelmatig nieuwe klanten die een verouderde website hebben of een website die nog niet online is. In een enkel geval is er zelfs nog helemaal niet aan een website gedacht. In dit artikel geven wij advies – samen met het advies van een websitemaker in ons netwerk. Mocht jouw website al wel klaar zijn voor video, dan verwijzen we je graag door naar het artikel met alle soorten mogelijkheden van online video

Ons advies 

Aan zzp’ers, bedrijven en organisaties die met video willen beginnen, maar een verouderde website hebben of helemaal geen website hebben, stellen wij altijd een vraag. Die vraag luidt: “Wil je de video online of offline inzetten?” Wanneer het antwoord ‘offline’ is, dan gaan we uiteraard graag met je aan de slag. Wanneer het antwoord ‘online’ is, adviseren wij altijd om eerst de website op te knappen. In de meeste soorten van online video wordt er verwezen naar een website. Wanneer deze website verouderd is of als er geen website is, zal de conversie van de online video minder hoog uitkomen dan wanneer er wel een goede website is. 

Waarom is een website belangrijk?

De deuren van jouw bedrijf zijn waarschijnlijk niet de hele dag open. Vaak kunnen klanten alleen doordeweeks bij je terecht en dan slechts tussen 9 en 5. Er is een plek waar jouw deuren 24/7 open kunnen staan, zodat geïnteresseerden jou op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen bezoeken. Met een professionele website op het wereldwijde web vergroot je je klantenbestand en je omzet.Uit onderzoeken is gebleken dat mensen vaak in een paar seconden een mening vormen over iets of iemand. Het is lastig om die mening nadien bij te schaven. Met een gelikte site maak je vanaf het eerste moment een goede indruk en vergroot je de kans dat potentiële klanten zaken met je willen doen. Het zijn de details die het verschil maken. Wij maken een website die past in jouw huisstijl, zodat je digitale visitekaartje samengaat met datgene wat je in de ‘werkelijke wereld’ wilt uitstralen.

Wat zegt websitebouwer Peter van Aalderen?

Peter van Aalderen is mede-eigenaar van het Veenendaalse bedrijf HET.WORKS. Sinds 2012 ontwikkelen ze bij HET.WORKS maatwerk WordPress websites. Waarom maatwerk? Omdat je website het unieke karakter van jouw organisatie uit moet stralen, net als bij video. Een prettige bijkomstigheid van een maatwerk website is dat alles aanpasbaar is naar jouw wensen en dat er geen onnodige functionaliteiten moeten worden ingeladen. Deze functionaliteiten zorgen in veel gevallen namelijk voor traagheid van je website.”Het allerbelangrijkste aan een website is dat jouw doelgroep zich direct herkent en aangesproken voelt als ze de website bezoeken.” Aldus Peter. “Neem dan ook de tijd om uit te vinden wie je doelgroep is en wie jij als organisatie bent. Om dit uit te vinden spelen wij vaak een door onszelf ontwikkeld bordspel. Zo komen we er spelenderwijs achter wat de doelgroep van je bedrijf is en wat jou als bedrijf uniek maakt.”

Niet tevreden met jouw huidige website?

Wij hebben in ons netwerk een aantal websitebouwers zitten, waaronder HET.WORKS. Zij maken professionele websites en kunnen waar nodig ook helpen bij het vindbaar maken van de website in de zoekmachines. Mocht je vragen hebben over hoe je moet beginnen met het vernieuwen van je website, dan koppelen wij je graag aan Peter van Aalderen. Hij kan je namelijk geheel vrijblijvend van advies voorzien. Via de pagina ‘contact‘ kun je met ons in contact komen.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op