Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Meestgestelde vragen over livestreams

×
Ga terug naar het overzicht
Livestream informatieavond school online open dag onderwijs

Hieronder vind je een overzicht van de meestgestelde vragen over livestreams. Deze vragen hebben wij de afgelopen jaren het vaakst gekregen.

Hoe bekijk je de livestream als genodigde?

Dat is zeer gemakkelijk: de livestream wordt geplaatst op jullie eigen website. Het betreft een video die op de pagina zelf staat. Dit wordt embedden genoemd in vaktaal.

Eventueel kunnen wij de video ook op een speciale pagina op ónze website plaatsen. Er hoeft geen software geïnstalleerd te worden; het openen van de link is voldoende. Dit kan zowel op de smart-tv, telefoon, tablet als computer/laptop. Komt de kijker er niet uit? Dan hebben wij een supportpagina waarop hulp geboden wordt.

Kan de stream beveiligd worden?

Jazeker, wij kunnen een wachtwoord op de stream zetten.

Hebben jullie back-upmogelijkheden voor als er iets fout gaat?

Wij hebben verschillende oplossingen die we op het laatste moment kunnen inzetten als er iets misgaat. Voor alle zekerheid koppelen wij minimaal drie verschillende internetconnecties aan elkaar, zodat de stream altijd online blijft – zelfs als een van de verbindingen wegvalt. Wanneer er iets verkeerd gaat bij de kijker kan er altijd een beroep worden gedaan op onze uitgebreide supportpagina en ondersteuning.

Hoeveel kijkers kunnen er maximaal kijken?

Het aantal kijkers via onze livestreamoplossing is onbeperkt. We zoeken voor elke situatie de juiste oplossing.

Kan een kijker de livestream terugkijken?

Na afloop kan de livestream indien gewenst teruggekeken worden. Eventueel kunnen we hem zelfs nog volledig monteren en eventuele foutjes eruit halen.

Hoever gaat jullie ondersteuning?

Wij zijn jouw technische hulp tijdens het organiseren van een livestream. Afhankelijk van de grootte van het budget kunnen wij alles faciliteren in samenwerking met partijen waar we regelmatig mee samenwerken. Wij kunnen led-/lcd-schermen regelen voor in de zaal, maar ook geluidsversterking en belichting voor het podium of de studio.

Ook een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op