Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Livestreamen: Jouw huwelijk via livestream

×
Ga terug naar het overzicht
Een bruiloft live uitgezonden door Van Ei naar Kip, met een sfeervol ingerichte set en geavanceerde apparatuur voor livestreaming, waarbij het gelukkige paar hun speciale dag deelt met online kijkers in real-time

Livestreamen: Jouw huwelijk via livestream

Natuurlijk wil je de mooiste dag van je leven, je bruiloft, delen met zoveel mogelijk vrienden en familie. In verband met het coronavirus is dit op het moment erg lastig. Vooral met de maatregelen waarin restricties voor een maximaal aantal personen wordt benoemd, worden grote huwelijken een onmogelijke optie. Maar wees niet getreurd, want aan de hand van de nieuwste technologieën is het alsnog mogelijk om mensen vanaf een andere locatie mee te laten genieten van jouw dag. Wij vertellen je graag meer over hoe wij jouw trouwerij kunnen vastleggen en delen met behulp van een livestream.

Je hebt ervoor gekozen om jouw bruiloft te livestreamen naar vrienden en dierbaren, maar welke opties zijn er eigenlijk? van Ei naar Kip biedt verschillende opties om op jouw manier en naar jouw wensen je bruiloft via een livestream te delen. Deze opties zijn er natuurlijk voor elk budget en voor elke omvang.

Wat is livestreamen?

Een livestream is eigenlijk niets anders dan het direct uitzenden van het opgenomen beeldmateriaal. Er wordt een rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis of evenement tot stand gebracht. Het woord “live” in livestreamen geeft aan dat beeld op hetzelfde moment wordt vertoond als dat het plaatsvindt. Zo zien de thuiskijkers precies op hetzelfde moment “de kus” als de mensen die op locatie aanwezig zijn.

Lees hier over hoe wij huwelijken livestreamen.

Een livestream voor de thuiskijkers

De opnames van jouw ceremonie, speech of de gehele dag worden direct uitgezonden naar de thuiskijkers. De kijkers kunnen meegenieten met live beeld en geluid van jouw trouwdag. Voor het vastleggen van het beeld en het opnemen van het geluid voor de livestream is minimaal één cameraman en één geluidsman nodig. Dit kan natuurlijk worden uitgebreid wanneer de locatie groot is of als er vanuit verschillende hoeken beeld vastgelegd moet kunnen worden.

Tweezijdig livestreamen

Naast een enkelvoudige livestream naar de thuiskijkers is het ook mogelijk om interactie tussen de thuiskijkers en de aanwezigen op het huwelijk tot stand te brengen. Een livestream met de mogelijkheid tot interactie wordt ook wel een hybride livestream genoemd. Met een hybride livestream is de ceremonie voor de thuiskijkers te volgen, maar zijn de thuiskijkers ook te zien vanaf de trouwlocatie. Dit kan worden verwezenlijkt aan de hand van grote led schermen die de thuiskijkers tonen.

Livestreamen tussen twee locaties

Split je je bruiloft in twee of meerdere locaties? Dan is het ook mogelijk om te livestreamen tussen deze locaties. Live beelden kunnen aan de hand van een groot led scherm direct uitgezonden worden op een andere locatie, buiten of in een andere zaal. Al het publiek kan dan met gepaste afstand en zich houdend aan de maatregelen meegenieten van jouw dag.

Uiteraard worden de livestream beelden niet alleen uitgezonden, maar worden deze ook opgenomen. De opgenomen beelden kun je dus altijd later nog terugkijken.

Meer weten over hoe wij jouw bruiloft kunnen livestreamen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op