Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Hoe wij van van Ei naar Kip pakkende product video’s voor je maken

×
Ga terug naar het overzicht
over ons werken bij vacature werving video recruitment inspirerende bedrijfscultuur boeiende carrièrekansen dynamische werkomgeving aantrekkelijke werknemersverhalen

Of je nu een product of dienst verkoopt, een product video kan echt het make-or-break-moment zijn voor je potentiële klanten. Een sterke product video informeert en inspireert kijkers, in de hoop dat zij jouw aandacht krijgen en uiteindelijk hun portemonnee voor je openen. Wij van van Ei naar Kip hebben al heel wat product video’s voorbij zien komen – inclusief de video’s van ondernemers die zeer succesvol een product of dienst gelanceerd hebben. Wij begrijpen als geen ander wat de essentiële elementen van een succesvolle product video zijn. In deze blog krijg je een kijkje in onze keuken en bespreken we wat de geheimen zijn van onze sterke product video’s.

Content is koning

Wij laten niet alleen zien hoe mooi je product is, maar we laten je ook zien hoe het past in het grotere plaatje van het leven van je klanten. Welk probleem lost je product op? Hoe verrijkt jouw (uit)vinding het leven van je klanten? In welke mate inspireert het jouw klanten? Vergroot het hun algehele geluksgevoel?

Laten zien én vertellen

Een productvideo met een sterk concept mag dan wel artistiek en fancy zijn, maar als de kijkers aan het eind niet weten wat je verkoopt, zullen ze waarschijnlijk niet geïnspireerd raken om klant te worden. Wij laten daarom je product zien en vertellen je klanten er tegelijkertijd alles over wat ze willen weten. Zo eenvoudig is het.

Wat is je verhaal?

Wanneer mensen naar een product video kijken, willen ze niet alleen de technische specificaties van het product weten; ze willen de mensen achter het product ontmoeten, evenals de mensen die het gebruiken. Dat zie je terug in onze product video’s.

Speel in op je doelgroep

Als bands op tournee gaan, schreeuwen ze vaak de naam van de stad waar ze spelen. Wij raden aan om hetzelfde te doen in je product video – figuurlijk of zelfs letterlijk. Of je je nu richt op een doelgroep met bepaalde demografische of geografische kenmerken, wij vinden dat een sterke product video bovenal zeer relevant moet zijn voor potentiële klanten.

Wij voegen ook wat persoonlijkheid toe

Wees niet bang om de product video te gebruiken om de identiteit van je merk tentoon te spreiden. Het tonen van je merkpersoonlijkheid is een sterke manier om je product eruit te laten springen tussen de miljoenen producten, diensten en video’s die er zijn.

Cruciale closure: de call to action

Maak het potentiële klanten gemakkelijk om je product of dienst te kopen zodra de video is afgelopen. Hoe? Wij voegen een call to action toe. Als iemand helemaal tot het einde van jouw drie minuten durende demonstratie van een blender komt, is hij waarschijnlijk behoorlijk geïnteresseerd om die blender te kopen. Als je productvideo meer een proof of concept is, kun je proberen een e-mailadres van de klant te verkrijgen. Ook is het aan te raden om een link naar een preorder in je video op te nemen.

Heb jij een product of dienst die jij wilt lanceren met een sterke product video? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Bij van Ei naar Kip denken we graag met je mee. Zo komen we samen tot een sterke product video die van jouw product of dienst een groot succes maakt. Wij voegen animaties, muziek en tekst toe waar dit nodig is en geven het aan wanneer wij denken dat het nét even anders moet.

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op