Kuiken ei uitkomen broedkast camera film macro agrarisch

Creatief meedenken

×
Ga terug naar het overzicht
Klantgesprek voor kennismaking en intake tijdens een bespreking van een offerte in een kantooromgeving

Creatief meedenken

Misschien herken je het wel: je hebt notities of een lijst in je telefoon met ideeën die je ooit nog een keer wilt uitvoeren. Eén probleem: je bent helemaal vastgelopen en weet niet welke stap je moet zetten om je plannen om te zetten in werkelijkheid. Vergelijkbaar met schrijvers die een writer’s block hebben. Wij denken creatief met je mee en blazen een frisse wind door jouw ideeën. We kunnen zelfs meehelpen met de realisatie.

Onze ervaring is breed

Het is jammer wanneer een goed idee niet wordt uitgevoerd omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe je moet beginnen of niet de juiste middelen voorhanden hebt. Wij hebben een brede ervaring met het realiseren van diverse media-uitingen. 

In het verleden werkte ons team mee aan verschillende producties: bordspellen, theatervoorstellingen, speelfilms, documentaires, websites, online tools… Niets is te gek! Wij verleenden onze medewerking aan groots opgezette projecten, maar ook de organisatie van bijvoorbeeld een leuk, kleinschalig feest namen we voor onze rekening. Mede door al deze activiteiten is onze ervaring groot. 

In ons directe netwerk zitten de meest uiteenlopende bedrijven met ieder hun eigen specialisme. Laat je idee aan ons horen en kom dichterbij de realisatie.

Wij denken graag met je mee bij het uitvoeren van je idee!

Ons team bestaat uit creatieve denkers die ruime ervaring hebben opgedaan met hun betrokkenheid bij diverse projecten. Wij kunnen jou advies geven en ondersteuning bieden bij het uitvoeren van artistieke aangelegenheden. Creatief meedenken kan bij jou op kantoor, maar ook op een inspirerende locatie of gewoon tijdens een wandeling in een natuurrijke omgeving. In het bos borrelen vaak de beste ideeën naar boven. Nadat het idee is uitgedacht, maken wij voor jou een plan op maat en helpen we bij de uitvoering en de productie.

Hoe gaat zo’n brainstormsessie in zijn werk?

Creatief meedenken is een creatief proces en laat zich niet bepalen door een standaardformule of -protocol. Tóch is er een aantal elementen dat steeds terugkomt. Over het algemeen is een kort telefoongesprek het vertrekpunt. Tijdens dat telefonische contact vertel je ons jouw idee en stellen we samen vast wat er nodig is om jouw idee te realiseren. Deze eerste kennismaking is laagdrempelig. Op basis van jouw verhaal maken wij een vrijblijvend voorstel en zoeken we de juiste creatieve meedenkers.

Volledige overdracht

Soms komt het voor dat je zelf geen gelegenheid hebt om het idee uit te werken. Wij nemen deze taak dan graag over en doen er alles aan om jouw ei uit te laten komen!

Vraag offerte aan

Ga terug naar het overzicht

Wat klanten over ons zeggen

 

Lars Bloemheuvel
Lars Bloemheuvel
2023-09-04
Fijne ervaring gehad met van Ei naar Kip. Snelle service en een nette prijs voor het digitaliseren van enkele 8mm tapes.
Annet Dankelman
Annet Dankelman
2023-08-15
van Ei naar Kip heeft 'Een schooldag op het CLV’ perfect in beeld gebracht. De opnamedag verliep prima en alles werd uit de kast gehaald om een goed eindresultaat af te kunnen leveren. Met het opzetten van het script zijn we vakkundig begeleid, zodat we van te voren een duidelijk script hadden liggen.
Henk en Miriam Otte
Henk en Miriam Otte
2023-08-14
van Ei naar Kip is een team vakmensen waar ik diverse malen met plezier mee heb samengewerkt. Voor mij als docent hebben ze verschillende inhoudelijke producties gedaan samen met leerlingen van het CLV. Naast dat Kevin een uitstekende cameraman is, kan hij desgevraagd ook meedenken op het gebied van regie en vormgeving. Het team is bijzonder goed in staat om de wens van de klant om te zetten in een degelijk eindproduct. Van harte aanbevolen!
Robine de Graaf
Robine de Graaf
2023-08-10
Ik heb Kevin Ike leren kennen als een gedreven en ervaren professional in de wereld van video. Tijdens de samenwerking met Dura Vermeer aan een videoreeks heeft hij meegedacht over het creatieve concept en heeft hij het script en videomontage verzorgd. Kevin is kritisch en nauwkeurig, zonder losse eindjes. Wij waren dan ook erg blij met het eindresultaat en gaan zeker in de toekomst weer met Van Ei Naar Kip aan nieuwe projecten werken.
Bart van den Belt
Bart van den Belt
2023-08-03
Het team is een absolute professioneel. Bevlogen en enthousiast. Ze komen met ideeën die we zelf nog niet hadden bedacht en werkt ze tot in de puntjes uit. Aanrader om mee te werken!
Huiting Uitvaartverzorging
Huiting Uitvaartverzorging
2023-07-27
Kevin Ike van van Ei naar Kip heeft voor ons, Huiting Uitvaartverzorging, een promotiefilm gemaakt en een korte film voor in de bioscoop. Top samenwerking en een geweldig resultaat!
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
Wouter Kleinsman No-Nonsense Coach
2023-07-03
Mijn senwerking met van Ei naar Kip is fantastisch. Ik werk al geruime tijd met hen samen en heb al meer dan 14 verschillende video’s gemaakt. De kwaliteit van Ei naar Kip is geweldig en ze denken ook strategisch met je mee zodat je het optimale uit je video gaat halen. Kortom: Voor bedrijven die serieus willen investeren in een zeer professionele videoproductie, is 'van Ei naar Kip' een perfecte keuze.
Rianne van Beek
Rianne van Beek
2023-04-19
Goede kwaliteit digitalisering van videobanden!
Audrey van den Berg
Audrey van den Berg
2023-03-15
Leuk team, denken mee en weten wat ze doen. Super flexibel, oplossingsgericht en snel.
Het team van Van Ei naar Kip glimlachend in beeld

‘Klein detail, groot effect’

Over van Ei naar Kip

Wij zijn niet het videoproductiebedrijf dat alleen video’s maakt. Wat wij nog meer doen? Wij denken mee met onze opdrachtgevers en vertellen jouw verhaal door middel van video, precies zoals jij het in je hoofd hebt. Wij produceren video’s die meehelpen doelen te realiseren. Wij helpen je graag met onze unieke aanpak voor het maken van bedrijfsfilms, videocontent, webinars en podcasts. Dit alles doen wij met een tot in detail uitgedacht, maar flexibel productieplan.

Offerte aanvragen of neem contact op