Beursvideo laten maken

beursvideo (1)

Met een goede beursvideo in je stand, zal niemand je snel vergeten. Voor het laten maken van een beursvideo kunnen wij veel betekenen. Wanneer je als bedrijf op een vakbeurs staat sta je daar niet alleen. Maar hoe val je dan op tussen al die beurs stands? Een beursvideo kan ervoor zorgen dat de aanwezigheid van jouw bedrijf op de beurs aanzienlijke vergroot.

Creatieve beursvideo’s met een goed verhaal

Alles valt of staat met een goed verhaal, wanneer een verkoop gesprek bestaat uit een slap verhaal. Zal de verkoop minder succesvol zijn dan wanneer er een sterk en kloppend verhaal wordt aangedragen.

Inspireer bezoekers met beeld

Beurs bezoekers kan je inspireren met een goed verhaal. Maar niet altijd heb je genoeg personeel om alle mogelijk toekomstige klanten en zakelijk partners aan te spreken. Met video kun je het te veel van bezoekers in je stand toch aanspreken. Voor het geluid kun je er eventueel voor kiezen om een telefoonhoorn of koptelefoons uit te delen. Dit vergroot de beleving voor de bezoeker.

Jouw video op grote LED displays

Dan heb je die geweldige beurs video laten maken maar waar laat hem dan zien? Op een 27 inch TV scherm, mee genomen uit de woonkamer. Of toch liever op een mooie LED video-wall of meerdere grote schermen? Ook de presentatie van de video draagt bij aan de bekendheid van jou als bedrijf op de beurs. Wij zelf zijn niet handig met hout en spijkers maar hebben wel een netwerk in stand bouwers zij kunnen mee denken in het ontwerp. Zodat jouw bedrijf het beste tot zijn recht komt en de beursvideo een goede plek krijgt.  

Stuur je bezoeker achteraf een video

Naast dat video op de beurs zelf goed kan werken, kan het ook achter af goed werken. Wanneer bijvoorbeeld de beursorganisatie achteraf een mailing doet. Kan hierin een korte after movie worden mee genomen. Ook kun je zelf jouw gewonnen leads van de beurs een mailsturen met bijvoorbeeld een bedrijfsfilm.

Hoe val je op met een beursvideo?

Hierboven zijn al een aantal voorbeelden genoemd maar er is meer om ervoor te zorgen dat je opvalt met je beursvideo. Meer hierover lees je in de blog; Opvallen op een vakbeurs met video, hoe doe je dat?.

Meer weten over de mogelijkheden van een beursvideo?

Neem vrijblijvend met ons contact op en wij helpen je graag verder in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.

Plan hier binnen 24 uur je gratis inzichtelijk gesprek

Het Privacy- en Cookiebeleid van van Ei naar Kip is van toepassing.